Myslím že nejeden z nás keď bol malý , veľa vecí premenoval do svojho jazyka, dával veciam iný význam a chápal to tým krásnym detským spôsobom, napr. mňa sa mama pýtala akú chcem zmrzlinu a moja najobľúbenejšia bola erotická a nechápala som pre
ja som si do 14 rokov myslela ze jezko si nosi jablka a hrusky na pichliacoch... proste nikdy som nad tym nerozmyslala brala som to ako fakt to je ale skor smutne ako vtipne
Jedine na co si spominam je to, ze som si myslel ze pre ludi nie je problem spravit napriklad zo zeleza zlato a jediny dovod preco sa to nerobi je ten, ze je to drahe. To som si myslel mozno aj do 10 rokov a prisiel som k tomu logickou dedukciou ze ked sa daju v jadrovej elektrarni stiepit jadra atomov, tak nie je problem znneho nastiepit napr zlato hold v tej dobe som nehorazne zral naucne knihy a encyklopedie .
Ale inak nic
Neviem či som mala nejaké také mýľky, ale vždy, keď sme boli s mamou v obchode tak som ukazovala na kondómy a že či mi to kúpi Samozrejme som nevedela čo to je, som si myslela že dáke cukríky No a mama mi na to furt odpovedala že to až keď budem veľká
čo si tak pamätám halušky som volala hakaky ... a @caramelbiscuit anis a nedivím že si ich chcela ... často im dávajú také obaly farebné a pri pokladnaich sú v blízkosti cukríkov a občas sa mi stane pokiaľ to niesu durexy že kukám či zase nejaké nové cukríky a až keď čítam zistím že aha
zaujimavy som si vzdy vykladala ako zaumy(i)javy, nehrozi aby ma niekto presvedcil,predpokladala som odvedenie od umyvadla a tusim červeny bol pre mňa just čevreny !
ked bola intim scena v telke, tak ze co robia sa ma pytali: cvičia (nie az taky omyl)
pamätám si skôr na tie "hatlaniny"...Bambam bol banán, keke kečup, vygombičkuj mi to znamenalo rozopni mi gombíky na svetri a som napajedená bolo som nahnevaná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale inak nic
ked bola intim scena v telke, tak ze co robia sa ma pytali: cvičia (nie az taky omyl)