@tenario@7 práve túto diétu som niekoľkokrát držala, všetko som jedla tak ako som mala, prísny režim, cvičila som do toho, tuším sa má držať mesiac... schudla som asi kilo a pol a nejak mi to nepomohlo... teda necítila som sa lepšie ako predtým ako som ju začala držať
za predpokladu, že maš "čiste" produkty bez chemie tak to môže mať zmysel ..inač ten cely jedalniček by som si podal, za jeden deň bežny čiže treba prispôsobiť pažravosti
všetkí diéty stoja za hovno, organizmus sa nimi ničí..........do hrobu streba ísť zhumplovaný.....
mne raz jeden známi doktor povedal: Filip jedz a pi čo môžeš, ja som držal v živote veľa všeliakých diet a nakoniec som dostal cukrovku...a nikto ju v rodine nemal!!!.....
detoxikácia je vhodná maximálne na 3 dni na tej báze, že len piješ normálnu vodu a žihľavový čaj, puery a podobne, do toho jedine malé množstvo citrusov,ktoré zlepšujú metabolizmus alebo zeleninu....je to len na odľahčenie organimu,na prečistenie tela žalúdka čriev a na chudnutie to teda nie je ....to je len o detoxikácii,treba sa sem tam zaťať a trochu si prečistiť telo, je to zdravé, ale vážne, táto dieta ti v živote ku stratám kíl nepomôže,iba ku zdraviu
občas po chlastačke a pregrcanej noci nejem tri dni len pijem čaje....
a inak som sa tak striedmo stravovala asi dva roky a cítila som sa super. plus som začívala 1OOX v§čšie vytrženie ked som sa poriadne raz za mesiac najedla alebo ožrala.
@tenario výborne, cítila som sa skvelo, nebola som hladná, jediné čo ti chýba je ten pocit, že neprežúvaš....ale dá sa na to zvyknúť a vydržať aj 10 dní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a to len zeleninka, ovocie a voda sa prijimaju? ci ako
1. deň :
R : čierna káva
O: 2 rajčiny, 2 vajcia natvrdo, 1 celozrnný rožok
V : 1 kurací rezeň, alebo morčací rezeň, alebo steak, šalát + veľa jablkového octu
Nápoje : 2-3 litre minerálky, žihľavový čaj, očistný čaj
2. deň :
R: čierna káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
O : 1 kurací rezeň, šalát + veľa jablkového octu
V: 1 veľký ananás, 1 1% jogurt
Nápoje : 2-3 litre minerálky, žihľavový čaj
3. deň :
R: veľa káva s trochou mlieka, i celozrnný rožok
O : 2 vajcia natvrdo, 1 konzerva tuniaka bez oleja, 1 celozrnný rožok, šalát + veľa jablčného octu
V: 10 dkg šunky, 2 rajčiny
4. deň :
R: čierna káva, 1 celozrnný rožok
O: 1 kurací rezeň, šalát + veľa jablkového octu
V : zemiaky s kôprom alebo s petržlenovou vňaťou, uhorkový šalát
5. deň :
R: 1 čierna káva s trochou mlieka, l celozrnný rožok
O: 2 rajčiny, 1 celozrnný rožok, 1 konzerva tuniaka bez- oleja, šalát + veľa jablkového octu lebo dusená ryba a uhorkový šalát
V: 20dkg šunky, ovocie /nie banány/
6. deň :
R : čaj s citrónom
O: 2 vajcia natvrdo, 2 rajčiny, 1 celozrnný rožok
V: jesť jedno a čo z predchádzajúcej ponuky
7. deň :
R: 1 káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
O: 1/2 grilovaného kurčaťa, šalát + veľa jablkového octu
V: 2 špargle, 2 rajčiny, ovocie /nie banány/ 1 celozrnný rožok
Treba vynechat cukor, sol, alkohol..
inac @blacktears a neviem kto este bol svedkom tych hadok bananovych - vsimajte veceru v 5. den
teda aspoň tá konkrétna diéta, čo si tam napísal
mne raz jeden známi doktor povedal: Filip jedz a pi čo môžeš, ja som držal v živote veľa všeliakých diet a nakoniec som dostal cukrovku...a nikto ju v rodine nemal!!!.....
filip
jedine ak by si mal ľadvinové kamene.......a na to je dobra Plzeň12%
a inak som sa tak striedmo stravovala asi dva roky a cítila som sa super. plus som začívala 1OOX v§čšie vytrženie ked som sa poriadne raz za mesiac najedla alebo ožrala.