Pamätáte sa ešte na nejaký vtipný výrok, čo ste povedali, keď ste boli mladší, alebo niekto z vašej rodiny, alebo známi...? Nejaké skomolené slová, alebo detský pohľad na vec... ja som napríklad, keď som mala okolo dva a pol roka povedala mamine, že sme s
@esthusiiik no, ale to osm mala už 4 roky vieš to som už vedela ohlásiť len som nestihla z vonku vybehnúť po schodoch domov..a sa mi gombička nedala rozopnúť na menšestrákoch som sa vo dverách pocikala
pauza na kavicku - na tych staruckych gameboyoch (co tam bol len tetris, hadik a take hry) ked ste dali pause tak tam zobrazilo taku salku...
nasa domasa, nasa domasa, ideme na nasu domasu... a ked jedna kamaratka povedala že idu tiež na domasu povedala som:"ty tam nemožes, domasa je nasa!"
a brat ked bol u doktory mu robila kontrolu zraku, lenže namiesto tabulky s pismenami mala pre deticky tabulku s obrazkami a tam bol taky vtacik s dlhym chvostom a sa ho pytala co to je:
Na tie svoje si tiež nepamätám. Ale raz som vonku stretla asi takého dvojročného chlapčeka ktorý vyzeral strašne nasrane, bežal pre mamou, chytal sa za hlavu a opakoval si "skujvený život, skujvený život.... "
aj teraz poviem vseliaku blbost no ale co si pametam ked som bol maly som hovoril namiesto mikrovlka - mrkvovlnka alebo nedavno bolo dobre kamarad povedal ze 16 megapixelovy feťák
Nevadzaaať! idemeee! (to keď sme sa lyžovali preklad- Nezavadzať ideme
poiseťa (pozrite sa
a kamoška keď bola malá si myslela že som slovo chumaj znamená že taký starší človek a raz na zastávke mame povedala že "ten náš ocko to už je taký chumaj" a ešte bratovi pri nedelnom obede povedala "ty môj malý jebko" ale to preto že brat jej tak hovoril a nevedela čo to je ...no a tak ešte si možno na niečo spomeniem
no moje najobľúbenejšie slovo keď som bola malá bolo "havo" ..a to som nehovorila len na psa..ale na všetko ..ja som po ulici naháňala holuba a kričala po ňom "havo, havo!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
kladivo buchačka
motorka makačka
navodeniny, a vsetko kde je r sa zmenilo bud na l alebo v
ale najkrajsie vyroky malych deti..toho je spuusta
moja mama: "tatino išiel na služobku"
ja: "asi sa mu páči tá televízna únia" (európska únia)
takých mojich drístov mám viac, ale nechce sa mi ich všetky písať
apček padou do fune (vrabček padol do studne)
kotulelec (kotrmelec)
hunicaca (husenica)
kepuč (kečup)
kledna (knedla)
ideme na matut (ideme na nákup
..no a tak
a kamoška: mamička tečie mi kurvičkaa!! (krvička
koliesko sa polamalo - ked sla formula v telke
pauza na kavicku - na tych staruckych gameboyoch (co tam bol len tetris, hadik a take hry) ked ste dali pause tak tam zobrazilo taku salku...
nasa domasa, nasa domasa, ideme na nasu domasu... a ked jedna kamaratka povedala že idu tiež na domasu povedala som:"ty tam nemožes, domasa je nasa!"
a brat ked bol u doktory mu robila kontrolu zraku, lenže namiesto tabulky s pismenami mala pre deticky tabulku s obrazkami a tam bol taky vtacik s dlhym chvostom a sa ho pytala co to je:
"ZLATY BAZANT"
ale raz jeden chlapček prišiel ku mne že aj moja mamka má taký bomil (mobil)
a že pozri aký mám cybigel (bicykel)
bolo to milé
-Vav, naozaj?
-Noo. Som sa o nu bil.
-Aha, a si ju akoze vyhral?
-No.
-A teraz uz budete spolu?
-No. Navzdy.
-Aha. A co sa ti na nej tak paci?
-Vsetko.
-Ale no tak Majko, ved mi prezrad.
-Vsetko!
-Ale ved mi poveeeeedz
-Riť!
(11 rocny chlapec
-------------------------------------
-Majko pozri, bazanty. Vies, co su bazanty, vsak?
-Ano ano, chytro za nimi, utekajme, budeme mat bazantovy sirup!
(bazovy sirup)
ses (sem)
tikon (telka)
Gougou (lopta)
Kepuč (kečup)
Eiká a tudená (Veliká a studená ) a táák rôzne
ale bratia boli ftipní...občas...jeden hovoril - midli a druhý vidle (oboje vidli)
a ešte aj - čevrená alebo jebo (lebo)
"Ja ten pičinger nechcem!!!!" ...a potom som sa rozplakala
Mala som babku a tá sa volala Ľudmilka a ja som ju volala ,Mumílka Niekedy ju mám chuť tak osloviť znova
A mala som pomýlenú kravu a hlavu, čiže ak som videla kravu, tak už som jačala, že vidím veľkú hlavu
A namiesto fakt som hovorila fak
Nevadzaaať! idemeee! (to keď sme sa lyžovali preklad- Nezavadzať ideme
poiseťa (pozrite sa
a kamoška keď bola malá si myslela že som slovo chumaj znamená že taký starší človek a raz na zastávke mame povedala že "ten náš ocko to už je taký chumaj" a ešte bratovi pri nedelnom obede povedala "ty môj malý jebko" ale to preto že brat jej tak hovoril a nevedela čo to je ...no a tak ešte si možno na niečo spomeniem