za mojou posadnutostou sportom.. za sportovanim s kamaratmi.. šmolko kola a vsetky tie veci, ktore mi pripominaju skorsie detstvo.. uz len preto, ze to je nostalgia...
za kamarátmi, s ktorými sme liezli na stromy, vyspevovali na konári, usporadúvali bežecké preteky, kúpali sa vo fontáne, vtedy bolo leto úžasné, slobodné...
za tým ze najtazsie rozhodnutie bolo akou farbickou vyfarbím domček ,hranie na pieskovisku ,ze vzdy v skolke ked ucka odisla a my sme mali spat sme zacali spievat ..a tak
za úžasnou vôňou pasteliek, za babkou ktorá mi v tých časoch varila kilá pudingu za samoľúbim pocitom nesmiernej výnimočnosti a za chalanmi z uličky s ktorími sme v lete hrávali večer futbal a v zime sme sa sánkovali gulovali a stavali snehuliakov... dokelu to je tak strašne dávno...
za mojou úžasnou prababkou, ktorá žila na dedine, a vždy keď som tam bola, tak navarila úžasnú polievku a plnenú kapustu, a nejaký ten štrúdeľ strašne mi chýbajú neprekonateľne dobré šišky, chodenie na huby a na futbalové ihrisko, hádzať do vody lístky z autobusu, pusy, ktoré som vtedy nemala rada, lebo som z nich mala až červené líca.... dala by som všetko aby som to mohla zažiť ešte raz....
Vždy by som sa vrátila do čias keď sme sa s kamarátmi hrávali schovávačku,slepú babu alebo keď sme liezli po stromoch aby sme videli oblohu,robili si kadetade bunkre a tam sme trávili vačšinu času . Vždy by som sa vrátila k tým dňom keď sme sa hrávali s barbinami, keď som vedela utekať k tatkovi a babke do náručií keď som došla domov potom ako som padala z bicykla alebo z hocičoho iného a mala som zodraté kolená a všade rany a oni ma utešovali a urobili kakao a dezinfikovali rany Nikdy nezabudnem na to ako mi v kuse babka robila koláče a ja som prišla večer domov na ich vôňu aj keď toto pretrváva doteraz . Taktiež nezabudnem na sánkovačky a gulovačky .. Proste na svôj detský svet kde som sa vždy mohla ukryť pred všetkým čoho som sa bála .. No teraz sme vyrástli aprišla realita ..
za všetkým úplne ---prekrásne obdobie pre mňa ..a ani tak nie do detstva ako takého ,ale skôr tak do 14 -15 rokov (najkrajší vek v mojom živote doteraz:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov