Ahojte. Pamätáte sa na svoje detské časy keď ste mali cca 10 rokov? Určite ste boli fanúšikmi nejakých kreslených seriálov a hudobných skupín. Kupovali Vám mamy tričká, pyžamá a iné oblečenie, kde boli vaši vysnívaní hrdinovia? Pospomínajte a napíšte, čo
@kaylee ..... ide mi aj tak skôr o ľudí, čo majú tak nad dvacať rokov (lebo my sme mali také ozajstné detstvo bez počítačov, internetu, v telke sa netočilo len o sexe a ako 14 roční sme nemysleli na sex )
tiež to tričko spice girls a vtedy zo seriálov fičali Pokémóni, všetci o tom rozprávali, zbierali ich, ale to ma vôbec nezaujímalo, nevidela som ani jednu časť.
no ked som mal 10 tak som zazrel v telke asi prvy krat Iron Maiden to bol klip na song Wicker man a eddyho som zacal zrat. Matka mi vsak triko ajron mejdn nechcela kupit tak som na metal nejak zanevrel a potom som sa k tomu o par niekolko rokov vratil. Co sa tyka rozpravok hm, neviem pokemoni uz boli vtedy? na tych som dost fical, samozrejme bez harryho pottera by moje detstvo tiez nebolo a co sa tyka toho utlejsieho tak tie ninja korytnacky som tiez kukaval a ked som mal tri roky tak som fical na takez zlej kacke na kolieskach /,,/
nie som si istá v ktorom roku čo fičalo a na čom som fičala ja, ale zhrniem moje detstvo... zbierala som poké kartičky a vymieňala si ich s ostatnými deckami, jediný problém bol, že som ich nemala kam lepiť (otec mi nikdy nechcel kúpiť ten zošit ...), počúvala som skupiny Aqua a Spice Girls, Kelly Family aj Šmolkov, milovala som Fox Kids - Špionky, oggy a švábi, zlý pes bart či ako sa to volalo, pirát divoký jack(moja srdcovka!) a Cartoon Network - hlavne Courage the Cowarldy Dog, Ed Edd Eddy, Johny Bravo, Dexter´s Laboratory... s deckami s ulice sme chodili hrávať vybíjanú na cestu, alebo smrťku... chodili sme na lacné nanuky do obchodu... chodili sme zbierať smeti popri potoku .. stratili sme sa párkrát v lese... nosili sme mega twistové široké džíny a mikiny obviazané okolo pása... a taaak
a v 11 rokoch prišli krámy a moje detstvo skončilo
Moje detstvo bolo rozoberanie a oprava byciklov a motociklov,oprava rádioprijímačov takže mal som vreckové väčšie než môj brat a otec
cez prázdniny zalesňovanie stromkov v hore starý otec bol horár učenie sa kosiť s kosou na záhrade.Založenie spolku "Traja chlapci múdraci" kde sme nabalili viacej členov a museli zaplatiť členské potom sme si kúpili mikroskop a skúmali sme vodu z močiara.Fotografovanie žiakov za čo bol další príjem,každý veľmi rád zaplatil za fotku potom som si kúpil motocykel a chodenie na ňom bez šoferáku do školy,poobede hra na kytaru a harmoniku na volejbalovom ihrisku za čo ma vždy staršie dievčatá ktoré mali už
fešákov vybozkávali lebo s nimi pri mojej hre tancovali,potom sme sa
zápasili greckorímské zápasy,skákali sme cez žrďku nožničky horain stredl, aj tigrý skok mohli sme si aj krky dolámať,skok do dialky trojskok, a každý mal zapísané ako sa zlepšoval.Nosil som všetko čo som neroztrhal a nezamazal od kolomaže.Detstvo prestalo keď som začal študovať na Priemyslovke musel som sa učiť aby som dostal štipendium. Aj tam sme si založili hudobnú skupinu ale už sme si pýtali za hru aj peniaze,práce v jakyniarskom krúžku, tancovanie v ľudovo tanečnom súbore,fotografovanie pokračovalo ako privýrobok
na vreckové,čo ja viem? čo je detsvo a čo nie? bolo to ako bolo,a ešte aj horolezectvo v sobotu a v nedeľu! Mal som svetlé vzory starších kamarátov ktorí to vedeli, aj brata aj otca aj starého otca!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale to skor este v skolke. Na ZS uz to bolo celkom passe a pomaly prichadzali pokemoni
» pozrisi.sk/nastenka/Pre-na...
a v 11 rokoch prišli krámy a moje detstvo skončilo
cez prázdniny zalesňovanie stromkov v hore starý otec bol horár učenie sa kosiť s kosou na záhrade.Založenie spolku "Traja chlapci múdraci" kde sme nabalili viacej členov a museli zaplatiť členské potom sme si kúpili mikroskop a skúmali sme vodu z močiara.Fotografovanie žiakov za čo bol další príjem,každý veľmi rád zaplatil za fotku potom som si kúpil motocykel a chodenie na ňom bez šoferáku do školy,poobede hra na kytaru a harmoniku na volejbalovom ihrisku za čo ma vždy staršie dievčatá ktoré mali už
fešákov vybozkávali lebo s nimi pri mojej hre tancovali,potom sme sa
zápasili greckorímské zápasy,skákali sme cez žrďku nožničky horain stredl, aj tigrý skok mohli sme si aj krky dolámať,skok do dialky trojskok, a každý mal zapísané ako sa zlepšoval.Nosil som všetko čo som neroztrhal a nezamazal od kolomaže.Detstvo prestalo keď som začal študovať na Priemyslovke musel som sa učiť aby som dostal štipendium. Aj tam sme si založili hudobnú skupinu ale už sme si pýtali za hru aj peniaze,práce v jakyniarskom krúžku, tancovanie v ľudovo tanečnom súbore,fotografovanie pokračovalo ako privýrobok
na vreckové,čo ja viem? čo je detsvo a čo nie? bolo to ako bolo,a ešte aj horolezectvo v sobotu a v nedeľu! Mal som svetlé vzory starších kamarátov ktorí to vedeli, aj brata aj otca aj starého otca!!!!