ono ti tu teraz každý bude písať, že monitor je o ničom a vôbec sa na neho netreba učiť ani stresovať. len tebe to môže hovoriť kto chce, v danej chvíli to vnímaš inak.
ja som robila pred 3 rokmi a čo sme mali doučko tak tam som nechodila len asi 3 krát som tam za celý čas bola... neučila som a vôbec som nestrsovala... na školu kde som chcela ísť ma zebrali aj tak...
nemala som doucovania, stresovala som, lebo to ja stale musim, a hlavne po kompare ktore som napisala na 30 a 40... =D nakoniec to dopadlo skvele 95 a 100
Tak ja to nejak neriešim.. Sem-tam si spravím nejaký test.. Stresovať budem v ten deň až, ale ako sa poznám, tak noc predtým nezaspím A učitelia stále opakujú Ale veď nech si opakujú No a mávame konzultácie.. Takže tak
kks že monitor..nič lahšie nemože byť..ja idem maturovať a neriešim.. a čo sa týka mojho monitoru tak deň pred tým som bola so svojím chalanom a nič som sa neučila a aj tak som to dala skoro na plné počty
bola som vtedy strašne vystresovaná, ked som zistila že som ho urobila tak mi padol kameň zo srdca. Podľa mňa monitor dobre neurobí iba ten žiak, ktorý sa celý školský rok nič neučil, ale myslím si že aj tí leniví ho dokážu spravit, len musia zapojit logické myslenie. Ked som monitor zvládla ja, tak ho určite zvládnu aj iní
učitelka náś stresovala už od piatej triedy nakoniec som stresovala aj ja a hlavne v ten deň no keď som začala písať, prestalo to a dokonca som sa smiala vôbec to nieje také zlé pár krát si pozrite slovinu, vypočítajte niečo z matiky a bude faajn
nás učitelia vkuse s tým strašili, oháňali akoby od toho závisel náš život...doma som sa naň vôbec neučila, možno sem tam pozrela dáke základné veci inak všetko sme opakovali v škole cez hodiny .. inak deň keď sme ho už písali som nestresovala vôbec .. napísala som ho na sjl - 85 mat - 70, čo je smiešne, pretože sú tam fakt primitívne veci, to len ja som taká blbá .. veľa šťastia! C:
@shemy u nás tiež ...ja sa ho nebojím, lenže som typ človeka ktorý sa strašne stresuje (keď odpovedám, pred písomkou a tak) a keď nám dnes riaditeľ na matike povedal, že sme už rozdelení...ach bože
nám akurát dnes dal triedny tzv. príkladový list, kde je to ukázané ako máme vyplňovať výsledky a tak...A možem ti povedať, že to je pre mňa viac stresujúce ako samotný monitor Bojím sa totiž, že niečo zle vyplním, budem mať kvoli tomu málo percent a nezoberú ma na gymko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
na tu strednu kde pojdem, som uz aj tak prijata
Ale v skutočnosti monitor je v pohode a ľahký ,dokonca bol ľahší ako tie čo nám dávali ako skúšobné...
Nejaké tie testy si spravím (snáď) cez prázdniny... potom už len budem dúfať, nech to dobre dopadne. =D
ja som mal (poctivo) z matiky 90% a zo sloviny 95% a to som bol na základke štvorkár.
.. neučila som sa, ani som nestresovala..
a mala som to úplne na háku....síce sme si po monitore zo SJ trošku porevali ale nemali sme prečo
najzákladnejší fakt u nás bol že po monitore sme sa išli ožrať, takže sme rýchlo napísali a šmarom do mesta
ináč som napísala monitory na moje pomeri strašne dobre
Terajsi deviataci to beru nejako smrtelne vázne
...Dajak bulo, dajak budze
nám ešte nepovedali nič teda povedali že sa bude písať 9.marca
a nedali vám taký papier s informáciami o minitore? napr. o ktorej sa začína, čo by ste mohli používať a tak?
nám akurát dnes dal triedny tzv. príkladový list, kde je to ukázané ako máme vyplňovať výsledky a tak...A možem ti povedať, že to je pre mňa viac stresujúce ako samotný monitor Bojím sa totiž, že niečo zle vyplním, budem mať kvoli tomu málo percent a nezoberú ma na gymko