nám hovorila učiteľka ked som robil Monitor , prečo je monitor robí .
Monitor slúži nato že keď má škola veľa žiakov a ty máš dobrý monitor tak ťa uprednostnia . Nič iné v tom neni , žiadne také že keď máš monitor na piču tak ta nezoberú , zoberú ťa ale s prebíjačkami .
Tak s toho nerobte taká haló . o nič podtaste nejde.
Ja som prišiel na monitor s jednu ceruzku , ešte mi aj pero museli požičať aj pravítko nemal som nič , den predtým som bol na šrot. Monitor som odovzdal 1 zo všetkých 9 na škole , išiel som domu . Matiku som mal na 25 % Slovinu okolo 60 % a som na obchodnej akadémii .
teraz vide na javo že ...pozor pozor : monitor je jedna veľka nepodstatná pičovina ....verte tomu je to tak......a očakavam že matura bude o tom istom .....za týždeň vam to poviem
@9 jednoducho ucil som sa a cela trieda odpisovala odomna aj tak ja som bol ten co mal 100 z matiky aj zo sloviny ucitelka uz bola z toho na nervy - nepytajte sa jeho ked uz tak mna sa opytajte ja vam budem vediet lepsie povedat!
strommen2428 , nemôžeš porovnávať maturitu s posraným monitorom. Si zober toto ... nejaký týpek sa bude učiť na 1,2 bude mať prihlášku na priemyslovku kde ho s takýmto priemerom kľudne zoberú . Príde monitor chalan bude s toho nervovo v piči - sú také prípady čo pred písomkou sú jak na ihlách , potia sa im ruky atď proste psychicky labilnješí ľudia . ten týpek sa tam stoho monitoru posere , dostane okno a celý monitor doejebe . Bude mať príklad Matika 40 % Slovina 50 % čo je dosť na piču monitor . Myslíš si že ho nezoberú na jeho vysnívanú priemyslovku nezoberú kvôli zasratémi monitoru ? To mu akože povedia , sorry učil si sa 9 rokov doma úplne zbytočne nespravil si monitor môžeš ísť do piče ! HOVNO .... maturita je o inom , aj keď žeprej na nej učitelia dosť radia
@hentendilino Potom to v buducnosti aj tak s tebou bude vyzerat...
btw Famy ktore tu vypisujes a tvoje subjektivne nazory na monitor su HOVNO pravdive... Beriez to priliz zlahka. Kazda skola ma ine kriteria na prijatie ziaka do studia... Musi mat urcity vzorec, podla ktoreho sa vpisu vysledky z monitora a priemernych znamok za prvy polrok deviateho rocnika a z toho vzorca sa vyrata koeficient, na zaklade ktoreho budes umiestneny v rebricku uchadzacov zaujimajucich sa o tvoju strednu skolu.
Myslis, ze keby si poslal prihlasku na gymnazium, ze by ta prijali?
V mojom okoli poznam asi 5 gymnazii. Poznam dost ludi, ktori chodia na jedno gymnazium, a na tom gymnaziu su podmienky nasledujuce: PERCENTUALNA USPESNOST MONITORA MUSI BY VACSIA AKO 70% A ZIAK NESMIE MAT NA VYSVEDCENI ZNAMKU DOSTATOCNY ALEBO NEDOSTATOCNY. A vacsinou tam prijmu cistych jednotkarov...
Ty si myslis, ze ked posles prihlasku na nejaku strednu skolu, tak ju vezme do ruk riaditelsky zbor a studuje ju 4 hodiny? Oni vobec nepozeraju na to, ake si mal znamky pred tym, po tom... Proste tam najebu tvoje vysledky z monitora+priemer znamok a vyrataju koeficient. Im moze byt jedno ci si prijati alebo nie. A prijmu tolko ziakov, kolko im priestory dovolia.
Tot vse, len som ta chcel vyviest z velkeho omylu.
nám hovorilo učiteľka že monitor je vkastne tvoj prilepšovák . Ak je na školu prihlásený väčší počet žiakov , ako môžu prijať . Tak tý čo mali lepší monitor ako ostatný sú uprednostnený . Ale určite máš pravdu aj ty
ach, monitor.. .. pamatam.. to boli casy.. nic som sa neucila, akurat som si den pred nim urobila zo dva testy z matiky a zo dva zo sloviny.. a bola som celkom spokojna s vysledkom M-86%(alebo tak nejak) a Sj-100% ... jaaaj, rada by som sa vratila do tych casov.. a nie teraz sa na maturu ucit :/
mňa len vďaka monitoru zobrali ako piatu zo 150, keď brali len 31i na dopravnú do ZV, na ktorú ma naši aj tak nepustili nakoniec....takže ako nepodsttanú pičovinu to nevidím...a podľa mňa to bolo brutáálne ľahké už je to tretí rok
Ja som robil monitor 2004 , z toho by si mal zo SJ 0,4% s tym t vojim pisanim
Teraz je to len fraska , aj ked ti dopadne zle tak ta zoberu na skolu , kazdym rokom je vacsi nedostatok tak za 10 rokov budu brat kazdeho , mozu zrusit cely monitor aj prijmacky
už na začiatku deviny nás strašili, aké to bude ťažké a podobne..každý týždeň samé testy..bolo to o nervy..ale keď už bolo po tom..konečne úľava..a myslím, že to aj zohľadňovali, keď som sa hlásila na SŠ..a to bolo už pred 3 rokmi..a o rok maturita..fakt ten čas letí
chapete ma mpriemer 1.5 prospievam s vyznamenanim a monitor som odjebal SJ 60% a mat 50% omg som is dal prihlasku na 2 gymple a 1 ZS mojzesovu ako farmaceuticky laborat ale ma nezoberu ani na jednu skolu .. vedeli by ste mi poradit co potom ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Monitor slúži nato že keď má škola veľa žiakov a ty máš dobrý monitor tak ťa uprednostnia . Nič iné v tom neni , žiadne také že keď máš monitor na piču tak ta nezoberú , zoberú ťa ale s prebíjačkami .
Tak s toho nerobte taká haló . o nič podtaste nejde.
Ja som prišiel na monitor s jednu ceruzku , ešte mi aj pero museli požičať aj pravítko nemal som nič , den predtým som bol na šrot. Monitor som odovzdal 1 zo všetkých 9 na škole , išiel som domu . Matiku som mal na 25 % Slovinu okolo 60 % a som na obchodnej akadémii .
btw Famy ktore tu vypisujes a tvoje subjektivne nazory na monitor su HOVNO pravdive... Beriez to priliz zlahka. Kazda skola ma ine kriteria na prijatie ziaka do studia... Musi mat urcity vzorec, podla ktoreho sa vpisu vysledky z monitora a priemernych znamok za prvy polrok deviateho rocnika a z toho vzorca sa vyrata koeficient, na zaklade ktoreho budes umiestneny v rebricku uchadzacov zaujimajucich sa o tvoju strednu skolu.
Myslis, ze keby si poslal prihlasku na gymnazium, ze by ta prijali?
V mojom okoli poznam asi 5 gymnazii. Poznam dost ludi, ktori chodia na jedno gymnazium, a na tom gymnaziu su podmienky nasledujuce: PERCENTUALNA USPESNOST MONITORA MUSI BY VACSIA AKO 70% A ZIAK NESMIE MAT NA VYSVEDCENI ZNAMKU DOSTATOCNY ALEBO NEDOSTATOCNY. A vacsinou tam prijmu cistych jednotkarov...
Ty si myslis, ze ked posles prihlasku na nejaku strednu skolu, tak ju vezme do ruk riaditelsky zbor a studuje ju 4 hodiny? Oni vobec nepozeraju na to, ake si mal znamky pred tym, po tom... Proste tam najebu tvoje vysledky z monitora+priemer znamok a vyrataju koeficient. Im moze byt jedno ci si prijati alebo nie. A prijmu tolko ziakov, kolko im priestory dovolia.
Tot vse, len som ta chcel vyviest z velkeho omylu.
nám hovorilo učiteľka že monitor je vkastne tvoj prilepšovák . Ak je na školu prihlásený väčší počet žiakov , ako môžu prijať . Tak tý čo mali lepší monitor ako ostatný sú uprednostnený . Ale určite máš pravdu aj ty
Tak a podla toho sa urobi poradie uchadzacov o skolu.
Teraz je to len fraska , aj ked ti dopadne zle tak ta zoberu na skolu , kazdym rokom je vacsi nedostatok tak za 10 rokov budu brat kazdeho , mozu zrusit cely monitor aj prijmacky