ja som na to kaslal uplne tesil som sa zo studijneho volna nic sme sa v skole neucili aby sme mali cas na monitor a potom som to napisal velmi dobre slovencinu nad ocakavania a matiku tiez dost dobre
takze ja som za to ze je to obycajna pisomka... dvojkar trojkar stym nebude mat problem a stvorkar si tiez nieco napise
@Sheily ja som mala z matiky 60 a zo soliny 80 pre mna malo, ja som narocna ale stale lepsie ako kamoska dvojkarka mala5 percent ( z matiky,ta bola dosttazka )
Monitor je našťastie už za mnou. Si pamätám, ako som sa ho v tedy strašne bál Ale potom, keď som ho písal, už som to mal všetko naháku, otvoril som chipsy, kofolu a typoval som Natypoval som krásnych 90% ...
Naozaj sa nieje čoho báť, otázky sú jednoduché a dá sa aj fajn typovať. Keď to aj pokazíte, nič zlé sa nestane
Ja to mám už za sebou a pamätám si že mi to vtedy bolo v podstate jedno Sám sebe som si nadával že musím sa učiť. Koniec koncov to nebolo nič nezvládnutelné. Aj keď som to na 100% nenapísal, na Gympel ma prijali
stresy boli, par dni predtym ale v den monitoru som si ece robila srandu a pisala som to tak ako keby to bola len bezna pisomka, o nic proste neslo.... je to len zdrap papiera na ktorom su ulohy.... no ale dopadol slusne, 100% M a 80% SJ
Odrúbať hlavy do radu...Nemáte sa čoho báť, boha!(Strašne, strašne mi trhá žily takáto iracionálna ustráchanosť.Stres je KONTRAPRODUKTÍVNY!!!!!!!!!Ešte jedna téma a budem taká vulgárna, že aj na mňa to bude priveľa.)
Ja som išla bez prípravy, stratila som jeden bod, keď som snívala o obede a v trojuholníku som odmerala nesprávnu stranu
Juj nemáte sa naozaj čoho báť, len si pekne prerátavajte príkladíky, no nemusíte to preháňať. Ja som bola ten ročník, čo sme robili monitor naostro v 2005 prvýkrát. Pripadali sme si ako pokusné králiky... A v osudný deň sme spustili rehot hneď na prvom príklade z matiky, kt. cca znel : 1600-245= ?
Ono podobné pocity budete zažívať aj neskôr na prijímačkách, na mature, skúškach na VŠ, atď. Je to normálne a je to len dôkaz toho, že vám na tom záleží, že sa k tomu nestaviate ľahostajne. Okrem toho, troška stresu vás stimuluje . Nedovoľte však, aby vás strach z prehry vyradil z hry! Zhlboka a pomaličky dýchať, spomínať na veselé príhody, v najhoršom prípade kúpiť MgB6 + ginko a zvládnete to .
ja inak poznam zaruceny sposob ako mat pokoj, proste sa den pred monitorom naucim a je to.
kazdy si mysli ze je to neviemco no nieje to zle. slovencina v monitore je malina, problem moze byt matika no ak ju niekto nechape tak posledny rok a ani 10 krat napisane komparo ako priprava nepomoze
monitor prechadzka ruzovou zahradou... len sa netreba stresovat je to celkom lahke ( 95 mat 90 sj ) uplna pohoda.. priklady su lahke len spravne precitat zadanie treba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Ale ja som dost lbilny clovek takze tak
ale kazdopadne sa nema nikto coho bat
starchy by boli, keby sme písali aj z Angliny..to by som stresovala..
takze ja som za to ze je to obycajna pisomka... dvojkar trojkar stym nebude mat problem a stvorkar si tiez nieco napise
ale tak pred 4r to boli ine
Naozaj sa nieje čoho báť, otázky sú jednoduché a dá sa aj fajn typovať. Keď to aj pokazíte, nič zlé sa nestane
Ja to mám už za sebou a pamätám si že mi to vtedy bolo v podstate jedno Sám sebe som si nadával že musím sa učiť. Koniec koncov to nebolo nič nezvládnutelné. Aj keď som to na 100% nenapísal, na Gympel ma prijali
Ja som išla bez prípravy, stratila som jeden bod, keď som snívala o obede a v trojuholníku som odmerala nesprávnu stranu
Ono podobné pocity budete zažívať aj neskôr na prijímačkách, na mature, skúškach na VŠ, atď. Je to normálne a je to len dôkaz toho, že vám na tom záleží, že sa k tomu nestaviate ľahostajne. Okrem toho, troška stresu vás stimuluje . Nedovoľte však, aby vás strach z prehry vyradil z hry! Zhlboka a pomaličky dýchať, spomínať na veselé príhody, v najhoršom prípade kúpiť MgB6 + ginko a zvládnete to .
kazdy si mysli ze je to neviemco no nieje to zle. slovencina v monitore je malina, problem moze byt matika no ak ju niekto nechape tak posledny rok a ani 10 krat napisane komparo ako priprava nepomoze