Ahoj, hrávaš Diablo III a chceš sa podeliť so skúsenosťami? Stránka hrateľnosti, náročnosti, grafického prepracovania a vôbec pohľad pre širšiu verejnosť ľuďom, čo si doposiaľ ešte nezahrali. Doteraz som si hru nezakúpil, lebo som ju neodskúšal, možno sa
totál sklamanie, som si to kúpil aj tak dosť premrštená cena, nikdy sa nedá nalogovať na ten jeblý systém, raz sa mi podarilo, nič extra, akurát staré dobré diablo v novom kabáte, smutne konštatujem že sa to nechytá na diablo 1, 2
dávam 4/10 a to ani nepočítam do toho ten jeblý systém logovania..
@jemino to aj ja kym som dosla na to ako sa lognut skoro som to kaslala ale bracha na to dosiel ale je to fajn hra ale tiez nic az tak uzasne ... keby som to mala obodovat tak 5-6/10
@jemino aj mna sice sere ze to spravili na sposob wowka ze sa musis lognut a vsetky postavy mas v podstate u nich na serveri ale zatial som s tym problem nemal...
presiel som to na normale za kuzelnika a musim povedat ze prvy akt ma moc nenadchol (ani sa necudujem za na to vsetci nadavaju) no dal som si tu namahu sa dostat dalej...a..je to totalny masaker...je pravda ze kopec veci sa zmenilo no zatial som si na vsetko zvykol a je to pecka...rovnako chytlave ako dvojka
najviac ma sere len ten system logovania a ze sa nemozes vratit tam kde si uz bol...resp mozes ale bossovia sa po znovuzapnuti hry neobnovuju...musis si z menu vybrat konkretny quest ktory si chces znova splnit a zapne ta to len na ten usek a po queste ta to vrati do menu...
@jemino btw neviem za kolko si diablo kupil ale ja som ho mal za 42e ako predpredajnu cenu co je bezna cena hier...jedine ze by si si kupil zberatelsku ediciu...ta stoji okolo 120e
@kosmiklove tak jasné, to sa spočítať ani nedá. Diablo II+Lod bolo skoro celé moje detstvo hitom, podobne ako Elán či Metallica Ono sa to ťahalo dosť dlho cez pauzičky a vždy som sa ktomu rád vrátil, no už to nebolo také ako, keď si to človek zahral prvý krát a nútilo ho to hrať až pomaly do ukonania pri počítači Začínal som to hrať v PC herni, pretože ako dieťa som vlastný PC nemal, tak si predstavte koľko peňazí som on mamky vyžobral, aby som si to mohol ísť zahrať (hrávať). Je to krásna história celé Diablo II. Práve preto som chcel skúsiť aj trojku, ale nemyslel som si, že crack na neoriginalnu verziu nebude tak rychlo (snáď ani nebude) a na trial verziu potrebujem Guest Pass, ktorý nemám. Tak som nahratý jak magnetofón Je veľa dať 50 eur za niečo, čo som neodskúšal.
@tommy89 ja mam este obidva GP volne a beta bola nejaky cas volne pristupna vsetkym (a myslim ze neskor este aj bude) takze sa neda povedat ze si ludia nemali sancu to vyskusat...inak 50e to stoji
@jemino btw vela ludi nadava na to rozvijanie postavy...strengh, dexterity, vitality atd atd sa ti pridava kazdym levelom samo a body do schopnosti tiez uz nedavas...iba sa ti odomykaju nove kuzla (schopnosti) a ich modifikacie pomocou run...napr v diable 2 si mal ohnive hrydry...v trojke su tiez ale maju viac modifikacii...napr teraz pouzivam bleskove hydry a su fakt huste...este nemam poison hydry a este tusim 2 nemam odokryte...cize neni to to co byvavalo ale aj toto je hodne zaujimave...tak isto pri kuzlach neni pisany damage...ten pravdepodobne rastie s inteligenciou..
@kosmiklove ja viem a vždy máš 6 aktívných a 3 pasívne.. podla mňa sa ale predišlo tomu čo sa stávalo v D2 že si hráč čakal na vyšší level a nasral body do silného spellu
@jemino ale co ja viem po dlhsom hrani ma to aj bavi viac nez Diablo II tie postavy su super hlavne monkovia najprv sa mi to ani nechelo hrat ale chytilo ma to a teraz som zase zavisla na takomto type hier (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
dávam 4/10 a to ani nepočítam do toho ten jeblý systém logovania..
presiel som to na normale za kuzelnika a musim povedat ze prvy akt ma moc nenadchol (ani sa necudujem za na to vsetci nadavaju) no dal som si tu namahu sa dostat dalej...a..je to totalny masaker...je pravda ze kopec veci sa zmenilo no zatial som si na vsetko zvykol a je to pecka...rovnako chytlave ako dvojka
najviac ma sere len ten system logovania a ze sa nemozes vratit tam kde si uz bol...resp mozes ale bossovia sa po znovuzapnuti hry neobnovuju...musis si z menu vybrat konkretny quest ktory si chces znova splnit a zapne ta to len na ten usek a po queste ta to vrati do menu...
cize ja keby mam hodnotit tak dam 9/10
hlavne sa mi lubia tie aukcie kde mozes kupit v podstate vsetko akurat je to drahe a ledva zatial skrabem drobaky na zvacsovanie truhle