Pouzivate diar? Ak ano, aky? Uplne jednoduchy, ci tie moderne typu doller/zurnal? Alebo si dokonca vyrabate vlastny? Pomaha vam si organizovat cas lepsie? Pisete si do neho aj myslienky, uvahy apod?
ano. 4 roky som použivala ten motivačný od I can Academy, ale teraz si idem navrhnúť vlastný cez planner. Pomáha mi veľmi, čoraz viac plním veci, ked si ich tam zaznačím
Používam úplne obyčajný, ktorý má ale rozpísané hodiny, používam ho iba na zapísanie vecí, ktoré majú konkrétny termín. Úvahy, myšlienky si píšem inde. Ale, zaujímalo by ma, či niekto prešiel z obyčajného na ten motivačný a či sa dostavili nejaké výsledky
@miso1234 ja som minuly rok skusila doller ale mala som tusaka od zaciatku ze mi nebude vyhovovat členenie cize po pol roku ostal v skrinke. Teraz som vyhrala zurnal a rozmyslam ci ho predat alebo skusit myslim ze ma lepsie a rozumnejsie usporiadanie ako doller.
Elektronický diár si neviem predstaviť používať. Keď som ešte študovala tak som používala klasický, papierový, ale väčšinou som doňho ajtak nepísala, alebo som doskrtala a napísala som informáciu do iného dňa... Diáre nie sú pre mňa ani plány. Rozplanovat viem, ale nikdy nedodržim takže to pre mňa nemá zmysel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Niežeby som bol nejaký super IT geek alebo čo, ale píšem otrasne a lúštenie vlastného písma mi na efektivite moc nepridá.