Kúpil som si troje boty Navaho (stáli každé okolo 40 evry) a v každých sa mi spravila ďúra na päte, takže zatekalo. Povedal som si, že načo budem kupovať také a kúpil som si "kambodžáky" za 20 a zrazu aj v nich ďúra. Takže usudzujem, že neviem chodiť, ale
Ja som taká istá, moje terajšie londsdalelky vydržali ani nie rok a čoskoro budú musieť do smetí :/ Už dávnejšie som sa rozhodla, že sa mi neoplatí do toho dávať peniaze, deriem to všetko približne rovnako rýchlo.
@kurope ani ja neviem chodit! ale! zistila som, ze vansi (jedine vansi ) vydrzia. mam ich uz 2 roky a päta nic. len uz ich nemozem nosit, lebo su spinave a nejde to vyprat ale to preto, ze sa mi ich nikdy nechcelo cistit
Ja si z toho nic nerobim, jednoducho sa dnes uz vyrabaju smejdy.
Kup si krokodilky na parket s kvalitnou podrazkou. Ja mam tenisky tak max. na polrok - rok, potom idu do kosa.
A v lakovanych parketakoch chodievam aj na niekolkodnove tury a v pohode vydrzia . . . dokonca jedny od Batu vyrobene v Rumunsku mam uz 5 rokov a su v perfektnom stave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
kúp si dreváky :p
Pár.
A práve to som sa chcel opýtať, či to nebude v nekvalitnej podošve a bude lepšie kúpiť si nejaké 100 eurové.
Kup si krokodilky na parket s kvalitnou podrazkou. Ja mam tenisky tak max. na polrok - rok, potom idu do kosa.
A v lakovanych parketakoch chodievam aj na niekolkodnove tury a v pohode vydrzia . . . dokonca jedny od Batu vyrobene v Rumunsku mam uz 5 rokov a su v perfektnom stave
Nekrívam! Asi jednoducho moc našľapujem na päty.....
Zvonku... aspoň myslím.