rok som jazdila na naftovom a teraz mam mesiac benzin a nevidim absolutne ani jeden rozdiel, to ako sa moze niekomu LEPSIE jazdit na benzine, akoze v com? @sypomka
@h8u ja som cerstvy absolvent autoskoly a proste vacsinou sme jazdili na dieseli, obcas aj na benzine a islo to ovela lahsie, aj sa lahsie pohynalo do kopca, aj doma mame benzin a ide mi to ovela lahsie
@h8u ak si mala tdi a turbo benzin, tak tam nie je velky rozdiel v charakteristike okrem brzdenia motorom. Ak by si mala benzin s atmosferickym motorom hned by si zbadala rozdiel najma pri predchadzani
@patrixo neviem co to je ale mala som tam napisane ze crdi na tom naftovom a na tomto nemam nic akozee toto auto strasne slabo taha az mam nervy na to, ale je to 1.4 a tamto bolo 1.6 tak som myslela ze je to tym, a tamto tiez nebolo nic moc teda ale toto este horsie.. nedajboze predbiehat kusok do kopca, pol minuty pedal na zemi s vleciem sa jak slimak xD
Pytam sa pretože zvažujem nad kúpou druhého auta, keďže teraz mám staršie auto r.v. 2000, 1.6 benzín a dosť to žerie (cca 8,5 kombinovaná) a taktiež už nechcem doňho investovať veľa peňazí keďže treba tam už čo to pomeniť a neviem či sa mi to ešte oplatí. Aj tak som doňho investoval už dosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
auta na naftu v zime pri krátkych vzdialenostiach sú absolútne nákladne...
Ak uvažuješ o starom črepe tak nafta NIKDY!