Pls ludia nejaka dobra dieta ktora vam aj pomohla schudnut? je mi jasne ze to nie je len o strave ale aj o sporte. No skor ma zaujima teraz dobre stravovanie pri diete ktore skutocne funguje.dakujem
Kalorický príjem správne nastaviť a potom stravovacie návyky. A treba zistit ktorá makroživina robí metabolizmu problem, najčastejšie je to prekyslenie organizmu a sacharidy.
dieta, respektíve uprava stravy po mojom neznamená že ješ málo alebo budeš hladný práve naopak býva to dosť ťažké zjesť všetko a dodržať denný štandard živýn...
Šport je doležitý aby si nastartoval metabolizmus a premenu látok, medzi pohyb určite nepatrí beh na dlhé trate odporúčam amximalne 12-13minut behavať (max 3,3km) alebo potom teda hiit, tabatu aspon 30-45minút.
Velmi dobrá kombinácia je ráno po vstaní ísť behať na 13minút a poobede si dat nejaky trening niečoho čo si vyberieš (momentalna hype kombinacia je bojový sport + posilka)
Schudol som 40kg za rok, žijem celkovo štastnejší život tak držím palce
@delica v podstate spomaluje metabolizmus a je kontraproduktivny v chudnutí ...
samozrejme hned vyskočí argument že maratonsky bezci sú chudý, a to práve preto že behajú dlhé trate a telo sa zbavuje svalstva. Tuku sa zbavuje tiež ale nie tak efektívne ako pri iných typoch treningu.
Je totižto vela žien čo behajú 5-6km každý den a stále sa stazuju na siroke boky, pomarančovú kožu a podobne... práve toto je príčinou
Tak ja by som nejaku extra dietu nezacinala, akurat by som.si odoprela sladkosti, moc solene (chipsy a tak) a mastne tucne jeda, vysmazane a zaklad postavila na zelenine, teda dobrej vyzive... plus vela cistej vody plus trochu pohybu a aj ked si budes len postupne menit stravu z pripravovanej viac na cerstvu a odopries si sladkosti a picoviny tak by to malo byt uplne idealne a super... a nemusi to byt ani nejak zlozite a pocitat si picoviny a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
dieta, respektíve uprava stravy po mojom neznamená že ješ málo alebo budeš hladný práve naopak býva to dosť ťažké zjesť všetko a dodržať denný štandard živýn...
Šport je doležitý aby si nastartoval metabolizmus a premenu látok, medzi pohyb určite nepatrí beh na dlhé trate odporúčam amximalne 12-13minut behavať (max 3,3km) alebo potom teda hiit, tabatu aspon 30-45minút.
Velmi dobrá kombinácia je ráno po vstaní ísť behať na 13minút a poobede si dat nejaky trening niečoho čo si vyberieš (momentalna hype kombinacia je bojový sport + posilka)
Schudol som 40kg za rok, žijem celkovo štastnejší život tak držím palce
samozrejme hned vyskočí argument že maratonsky bezci sú chudý, a to práve preto že behajú dlhé trate a telo sa zbavuje svalstva. Tuku sa zbavuje tiež ale nie tak efektívne ako pri iných typoch treningu.
Je totižto vela žien čo behajú 5-6km každý den a stále sa stazuju na siroke boky, pomarančovú kožu a podobne... práve toto je príčinou