ja osobne by som nesla, ale poviem to takto... ked je zazemie a prostriedky na to to dieta vychovat, tak nechat, ak nie je, tak hladat nejake ine moznosti (kopa ludi mat deti nemoze, tak im dat sancu a dat aj sancu tomu trpazliku) a potrat volit ako poslednu moznost
existujú aj iné možnosti ako ísť na potrat,..existujú hniezda záchrany,adopcie,..a okrem toho keby ide na potrat už si to nemôže po ňom rozmyslieť,ak by ho dala do hniezda záchrany,tak môže,...ale všetko záleží od tých dvoch osôb,..ja osobne by som si ho nechala,a pokúšala sa ho vychovať,ako najlepšie by som vedela,..
@15 no tak to je teda smutne... A ona to dieta chcela? pochybujem... ale ked sla trtkat tak jej to asi bolo jedno... trubka je este pekny vyraz co som pouzil
Potrat?? Videla si ako sa to robí . . ? Ono to už žije, cíti a vníma . . aj ked mi to berieme ako nič . .tam niekde to už je. . a je to otrasné . . Zásadne nie potrat !! Každý ma jedinú šancu na život . .a ked už ju to malé dostalo . . neber mu ju
No na potrat by som nešla v žiadnom prípade ... pri najhoršom, ako už bolo spomínané Hniezda záchrany a adopcia ... ale skôr by som si ho nechala a ešte skôr rozmýšľala, či si budem užívať, ak ešte nie som aj zodpovedná niesť prípadné následky ...
jedna vec je ísť na potrat a druhá čo bude po tom? ako bude to nechutné, bude to bolieť.. ale môže to zanechať psychické následky, bo nie každý je taký silný, že by mu nebolo ľúto že v sebe zabil človeka.. myslím že aj z tejto stránky to tiež treba brať.. kdesi som na to videla aj štatistiky a dosť vysoké % žien by to už spätne nespravilo..
veey.. si treba dávať pozor! a tak ale ja by som určite šla na potrat ako viem že možno tento názor je uletený ale tak potratom ževraj zabijem život ale keby si nechám to dieťa tak si vlastne zabijem svôj život.. nedokážem si to ani predstaviť sa starať o dieťa v 17 keď mám úplne iné záujmy!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov