Cvicit, normalne sa stravovat. Vydaj energie musi byt vyssi ako prijem. Diety su hlupost ked nezmenis cely pristup. To co za dva tyzdne schudnes o tyzden priberes. Proste viac sa hybat...
presne tak,splait viac ako zjes,a diety su blbost,lebo ani jedna poriadne nezabere,preto ich je na svete milion,keby jedna zabrala uz by sa dalsie nevymyslali.....proste cvic spaluj tuky,najlepsie asi do fitka,a na stacionarny bicykel tam vypotis riadne vela stastia
Mat stravu v urcitych intervaloch podla mna. Cize rranajky o tolekej desiata o tolkej obed olovrant a vecera. ked vsetko budes dodrziavat tak podla man si telo na to navikne a ked jes ako nenasitna a tak si na to telo nevie zviknut podla mna. Tym cvicenim to este zlepsisi. podla toho co si chces spevnit co brucho, prsia, zadok, nohy alebo ruky alebo hlavu
Moj kamarad mal aj ryzovu dietu, cize ryza s hrozienkami dakedy pomaha alebo jest sacharidy, draslik ale to uz prechadzam do fitnesu a urcite necches bit taka namakana ako tie fitnesky.
Nie, ale ved ako rychlejsie schudnes za 2 tyzdne? Nezrat urcite pomoze, len je to zivotu nebezpecne Btw oste ostrihat sa do hola zhodi nejau tu vahu, potom vypradnit mechur + tesne red vazenim natahat do seba helium z balonika
Seina - pochopila diety su blbost cele ako su Ale hento s tymi vlasmi atd niekde raz skusali a chlapik po takychto kurach (az na to hladovanie) schudol 4kg (ale zrejme hned ako sa najedol to mal spat.. detail ) A tiez neviem, ale co uz.. zacinam si zvykat, ze vsetky baby maju komplex tucnoty
chavez -> to som tiez niekde videla s tym chlapikom to bola akoze haluz..a v zivote som nedrzala ziadnu dietu, aj keby mam 80kg, tak len cvicim..a jo baby maju komplex (aj ja, ale nic sa mi s tym nechce robit )
ah, a ja som myslela, že sa tu píše dieťa, nie diéta (teda večne blbá téma)...keby ma len to mrzelo, váha, toľkí ludia maju vazne problemy, a musia drzat SKUTOCNE diety, a vas trapi postava:/ sice je to v poriadku, a normalne, len by sa to tu nemuselo dokolecka rozoberat ako aj dalsie debiliny
hej ludia maju problemy,ale tym,ze to tu pisem nikomu neublizujem.
Moj problem je moja vaha, nevravim,ze to je jediny a najhorsi problem ktory mam,ale to este neznamena ze ma to nestve.
Mozno je to komplex,ale taky, z ktorym sa tazko zije pretoze,si pripadam tucna necitim sa dobre a kto to zazil vie o com hovorim. Nie som psycho ani necem byt anorekticka, proste by som chcela schudnut aby som sa citila lepsie,zdravisie a mohla byt spokojna sama so sebou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Moj kamarad mal aj ryzovu dietu, cize ryza s hrozienkami dakedy pomaha alebo jest sacharidy, draslik ale to uz prechadzam do fitnesu a urcite necches bit taka namakana ako tie fitnesky.
Moj problem je moja vaha, nevravim,ze to je jediny a najhorsi problem ktory mam,ale to este neznamena ze ma to nestve.
Mozno je to komplex,ale taky, z ktorym sa tazko zije pretoze,si pripadam tucna necitim sa dobre a kto to zazil vie o com hovorim. Nie som psycho ani necem byt anorekticka, proste by som chcela schudnut aby som sa citila lepsie,zdravisie a mohla byt spokojna sama so sebou.