90 dňovú diétu naozaj odporúčam! ja som vydržala len 5 dní, potom som vyžrala chladničku a vzdala som sa, ale plánujem ju držať znovu, moja máti s tým schudla asi 15 kíl, ale všetko naberiš nazad, keď sa vrátiš k pôvodnému štýlu stravovania.
Pokusy boli, ale nevydalo... som prilis pazrava radsej sa skus viac hybat. vonku je (bude) uz teplo, idealny cas na bicykel, korcule alebo aj ked len prechadzku...
@5donana5 v polke by si s tym uz nie lebo uz by si videla vysledok teraz ma napada ze ja som to skusala viackrat a raz mi to vydrzalo asi 2 tyzdne lebo som daco schudla /co mi pri 5 dnoch nedava zmysel cize som musela na ten uspesnejsi pokus zabudnut/ a aj som sa ovela lepsie citila v polke to uz nevzdas
fuu ja som držala dietu a cvicila som....chcela som mat take pekne brusko potom to bolo ako tak a vravim si už to može aj byt tak som to nechala tak a potom s ami to vratilo a teraz vizeram ako tehotna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a to svedčí o tom, že som si väčšinou nevedela udržať tú váha, ale zato nemôže tá diéta, za to môžem len ja, že som sa neskôr prestala kontrolovať...
ale hej, tá 90-dňová rozlišovacia diéta je dobrá.. ale musíš trocha aj pohybu popri tom samozrejme..
jedina dieta čo má aj po ciselných hodnotách doseba
na sebe overené, schudneš
alebo polovičné porcie.......normálka pol rezňa, pol koláča, pol chleba
zvyšnú polovicu venuj podvýživeným/neukázneným členom rodiny