zdravim...asi pred rokom som si zacal pisat s jednym peknym,milym dievcaatom...vzajomnu naklonnost sme si prejavovali uz dlshiu dobu tak som jej navrhol stretko a ona suhlasila...ona byva nedaleko hlohovca a ja v leviciach..vzdialenost je cca 70km...tak n
asi si sa spraval fakt ako jerk! ... ked ona sa ta musela spytat ci ti moze dat pusu....chalan ty len naber skusenosti nejake lebo takto sa spravat ... ...
@kermo1337 fakt na to kašli. Buď s ňou kamarát a nič viac.
Ak chceš niečo riešiť, budeš sa len a len trápiť. Nakoniec spraví nejakú pičovinu, vyhovorí sa na ešte väčšiu pičovinu (že sa nevedela ubrániť a bla bla / alkohol) a ty budeš so zvesenou hlavou zbytočne chodiť ..
prosim ta najdi si od 17 do 18 ...15stky su este stence sprepacenim a tie povazuju za lasku aj ked na nu len niekto pekne pozrie ...a su prelietave a maju samovrazedne sklony
No tak ze ja som zazil nieco podobne ale u nas to bolo moc richle vchadzala do metra v prahe no a prisla sms velmi ta lubim no stretli sme sa a prestupovali sme do ineho metra to uz ma nelubila ma odstrkovala a prosto ani ahoj a ni nic od ftedi presiel mesiac nepise mi ziadne sms telefonati nedviha na mejli neodpoveda tak , ze clovek sa moze jedine zblaznit len tolko a prepacte ze pisem tak hrozne
No vidíš, máš lekciu do budúcna . Holka, ktorá v toľkých rokoch vie, čo chce a nemá takéto infantilné sklony, je skôr veľmi vzácna výnimka... Ja poznám dievča, ktoré bude mať 18, ale jej psychicky vývin akoby sa zastavil na štrnástke...
ale viete na stretku mi vravela ze budeme navzdy spolu a potom jej to zacalo jebkat na nete aj mi pisala ze si rezala zily kvoli mne (este pred stretkom) a potom mi aj ukazovala na stretku tie jazvy...
priznam sa aj som si poplakal v ten den ked mi to napisala..ale teraz to beriem z usmevom...ona z toho dufam vyrastie ja jej to prajem nech jej vyjde daalsi vztah a nebude sa takto chovat k dalsiemu ako ku mne
dosť ma zaujala táto diskusia ,tak som sa rozhodla reagovať @kermo1337 vieš nemôžeš čakať od 15 ročného dievčaťa v dnešnej dobe ,že bude normálna a stála ,čo sa týka vzťahov ..ako česť výnimkám ..ja som tiež v 15.rokoch nebola ešte zrelá na vzťah ,ved bože to sme ešte deti ..a vidím podľa tvojich reakcii aspon ,že ty si dospelý normálny rozumný chlapec ,takže nabudúce si nájdi aspon 18 ročné ,približne v tvojom veku i ked zase je otázne ,či aj 18-ka nebude taká nestála ,že raz ľúbi a raz nie ..musíš si len proste vyberať poriadne a oťukať si dievča ...predtým než sa s nou stretneš ,alebo sa zaľúbiš ..lebo teraz je komplikovaná doba ,baby sú také ,že nevedia ,čo chcú na 98% ...len máloktorá vie ,čo chce ..ako ja som napríklad v 15 rokoch vedela ,že chcem jedného chlapca ,ale toho som nikdy nemala ,takže nemôžem súdiť ,ale vážne v takom mladom veku nečakaj ,že bude to láska na večné veky ..treba trošku nadhľadu a nič iné ..preto ako radu a odporúčanie ber to odo mna ,že netreba sa do ničoho vrhať s takou mladou babou ,ale samozrejme záleží od vyspelosti ,a to by si už mal vedieť ..
ale k tomu tvojmu správaniu na stretku ,neviem presne o čo išlo ,možn osi to len nechcel unáhliť ,ale ..si ju ani nepobozkal , hm zase ona asi čakala,že ju pobozkáš ,preto sa akosi urazila alebo čo ,neviem ...ty sám musíš vedieť ..a myslím ,že aj tak na prvé rande je skoro,že ťa chcela pobozkať ,ale nie je nič nezvyčajné ,že 15 ročné dievča to chcelo spraviť ,kedže si sa jej páčil ..ale prosím ťa ,do budúcna neber vážne ,že ti 15 ročná holka povie ,že ťa ľúbi ,ona to ešte nemôže vedieť ,podľa mna ..lebo jednoducho to nejde ..môže to byť také zaláskovanie ,ale nemôžeš čakať niečo viac ..
a ty ju ľúbiš teda vlastne ,či ako je to ?a podľa mna zbytočne za nou ideš ,lebo ona nebude vedieť ,čo má robiť ...a ani ty ..bude to blbé stretko ..ale ako uznáš za vhodné ty ..ak si to chceš vydiskutovať ,tak chod ,ale neviem ,či niečo dosiahneš ,ona na to išla príliš zhurta ..ale to musíš chápať ,to je pre jej vek typické a nie je na tom nič nezvyčajné a ani to ,že nevie ,čo chce ...či ťa chce alebo nie ,chápeš ju si akoby teraz sklamal ,že si ju nepobozkal atd ..rozumieš ?je to normálka ...
a inak tu padli inak zabijácke komenty som sa dávno tak nezasmiala LOL
ano lubim ju este...bohuzial .....ale zivot ide dalej stavaju sa aj horsie veci berem to sportovo boli casy ked som si jej fotky pozeral aj 10 krat dookola vtedy som bol v uplnom osiali ale snazim sa uz nato cele nemysliet vsak puberta ju este facka nevie co chce...nespravis jej nieco po voli tak ta ma hned za zleho
Preto by som ja mladšie dievča už určite nechcel. Btw čo ťa ako prvé napadne keď ti niekto vyznáva lásku na prvom rande? No ja by som si asi pomyslel že nieje úplne vyzretá.
PS nechce sa mi čítať diskusiu Takže ak som od veci sorry.
akoze bol som rad ze mi vyznava ale pripadalo mi to take skore ...cakal som na nu na zastavke ona prisla zoznamili sme sa hned ma za ruku chytila a isli sme si do prirody sadnut ja som ju aj chcel pobozkat ked sme sa divali na seba ale nespravil som to lebo som sa bal ako zareaguje... nechcel som nieco pokazit nikam som sa nechcel nahlit
skoda ze som natrafil prave na takuto dievcinu, ktorej ide len o jedno nie mat vztah zalozeny na laske ale na sexe
co by ste si mysleil o dievcati ktore ma 15 a ide za niakym chalanom ktory ma niakych 20 rokov do autaa sedia vzadu a tam su osamote? a bolo to za dedinou v niakom lesiku ked som sa jej pytal co v tom aute robili tak mi napisala ze sa rozpravali o vztahoch plačem ...ale ja som jej veril ale asi som nemal vtedy sa na nu nastvali aj jej kamaratky a vsetko mi hned prisli vykecat na fb ze co robi, kde je atd a to bolo len 2 dni pred stretkom
@gabqo20 poznam aj starsie cez 20 a nevedia co chcu a poznam aj 16 rocne, co vedia co chcu.. ked natrafis na jebnutu je uz jedno kolko ma rokov.. cize vekom to az tak nie je nie do takej velkej miery, nez predpokladas...
@antifunebracka po tom tuzis? kks ja keby som sa musela chalana pytat ci ho mozem pobozkat....no ani by som sa ho nepytala, ak by nebol taky,ze by to nespravil sam ...tak "dovi dopo" ,vsak to uz je ubohe ak chalan nevie co ma spravit a este aby baba mu vravela .... tiez by som sa nanho vykaslala !
necchem zhadzovať šak niektoré 15 sú už dosť vyspelé ( aj hlavou nielen prsiami... ) ale to chovanie hovorí samo za seba ... ani jeden z vás nevie čo chce ( hodnotím len podľa príspevku )
@junkychess tak to rozhodne tentoraz nesuhlasim ked je baba taka domotana a namakko, ze doslova chlapa prosi, aby ju pobozkal, je to pre nas ultimate win
@antifunebracka ,no hej to je chvilkove poblaznenie ,ale potom by ho tak ci tak nechala...to je skor potupa ked uz baba sa musi spytat ci mu moze dat pusu
@junkychess tak mozno, ale z babskeho pohladu. bo cele nase snazenie na rande zvycajne smeruje k tejto udalosti ja sa zase citim hlupo, ked stale musim byt iniciatorom ja a furt nejakymi oklukami zistovat, ci je uz bezpecne ju pobozkat
Tak teraz som sa nasmiala Tak na prvom rande je podľa mňa ešte sa bozkávať skoro...Ja mám zase opačný problém,väčšina chalanov,s ktorými som chodila nebola na mojej úrovni. Hrozné deti,ktoré nevedeli,čo chcú...Mám poučenie,že pod 18 alebo respektíve pod 20 si s chalanom nemám začínať.
nie su vsetky take, poznam aj take 15 rocne, co maju toho v hlave viac ako aj o 3 roky starsie holky..a tie starsie by sa este mali co ucit od nich...skoda ze ja som take nieco nenasiel, asi som si ju mal viac preverit..
Žeby som začala meniť názor na chalanov ? alebo sú baby, ktoré sa správajú až natoľko pribrzdene. Asi to bude 1 k 1... častokrát neviem čo vlastne chcem, ale snažím sa tým neubližovať ostatným. Veľa vecí a vzťahov by som dnes riešila inak, ale tieto reakcie zo mňa nevyšli nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
138 komentov
keby som sem skopcil nasu konverzaciu tak by ste nechapali to dievca
ona: nehrala ale ja ta nelubim...
Ja: aha.takze v nedelu sme sa len tak drzali za ruku atd.
ona: nie.nemal si sa tak chovat...
ja: a to preto ma nelubis ze som sa zle choval?
ona: nie len ma to nebavilo...
neviem ci sa mam smiat alebo plakat
Ak chceš niečo riešiť, budeš sa len a len trápiť. Nakoniec spraví nejakú pičovinu, vyhovorí sa na ešte väčšiu pičovinu (že sa nevedela ubrániť a bla bla / alkohol) a ty budeš so zvesenou hlavou zbytočne chodiť ..
nnnnnnadááááááááááááááááááááááf :F
haha
to je ake vťipné
_D
chichi
Ja: nacisto ti drbe takto zrana ci co:?
Ona: adooooooooo?
ja ja ja ti to nemozem povedattttt
sak ma das ujebat
to ti nepoviem
ZRANA SAJL. JE...2020 :d presne
-.D
Ja: omfg O.o
Ona:
hehehe
Ja: no co je more?
Ona: LUBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM Tááááááááááááááááááááááááá
a ves awko mod ms
hrhehe
Ja: jaj tak
Ona: ale nie ot ot nebolo
mne
ti pica nie
Ja: a co nieco si brala, c sa len troska popijalo ci co?
Ona: nepis mu to
kacenaa
jezsi simona
nie
nmie
simanie
kata
Ja: omfg prestan robit zo mna kokota kym nechytim nervy
Ona: pockaj
ado
:d
tu je kacena ni kamoska
cooooooooooooooooo ?
do pici
a co -
TY MOZES HULIT AKO KKT
KAZDUUUIII DEN
Ja: Tu je adlof hitler starši do piči
Ona: JA SAN
NEMOUZIEM NAJEBVAT
???
NAJEBAT
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AHA
Ja:: a ja ti nieco hovorim ze sa nemozes najebavat ci co?
Ona: PARADA
VESCO ANO NECELA OSM TI TO POVEDAT
ALE VADI MI TO ZE VKUSE HULIS
TRIEZVA BY OSM TI TO NEPOVEDALA
ALE TAK PROSTE
Ja: mhm
Ona: MENOZES TO OBMEDZIT???????????ô
??
aha
fajn
Ja: a zda sa ti ze hulim kazdy den? ci?
Ona:
no a co.. tak chlascem a co.. HEJJ ZDA SA MI TO
???
ANO NIE
FETUS?
FETUJES
??
Ja: obcas
Ona: ?????????????, PROSIIIMM ?? fajn§
sorry ado ja ta lubim. ale ak fetujes. je koniec
proste sorry
ale toto nie
ja by som za teba dala vsetko aby osm stebou bola
ale ak fetues parada
uplnwe ppci original do picee
kurvaaa
pice tam
ja som taka pica
ach
ädo piceee
kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jebem cely tento dyste
uz ani neodpises.. PARADA...
20:27
Ja: bol som si zapalit cigaretu, mohol som ? O.o
Keď som sa vrátil už ma mala zablokovaného
No tak takýmto súôsobom som dosal kopačky.., tiež som nevedel či sa smiať či plakať
Keď teraz čekujem jej facebook tak už miluje niekoho absolútne iného, a za ten čas čo milovala mňa sa stihla riešiť s ďalším týpcom
TRIEZVA BY OSM TI TO NEPOVEDALA"
: D
placeeeem
prosím ťa..nabudúce sa trošku uvedom a trošku viac si prever jej psychiku
ja by som fakt chcela mať 15, a na 4. deň už neľúbiť všetko by bolo fajn, a zajtra by som sa konečne mohla sústrediť na učenie
No vidíš, máš lekciu do budúcna . Holka, ktorá v toľkých rokoch vie, čo chce a nemá takéto infantilné sklony, je skôr veľmi vzácna výnimka... Ja poznám dievča, ktoré bude mať 18, ale jej psychicky vývin akoby sa zastavil na štrnástke...
a zvysok tiez dobre to tu je
moze to byt uz niekto druhy ale v piatok este nemala nikoho
Prečo sa teda ťaháš s 15tkou? Teda, nie že by aj medzi nimi neboli inteligentné baby, ale vo vzťahoch je drvivá väčšina stále detská
ale k tomu tvojmu správaniu na stretku ,neviem presne o čo išlo ,možn osi to len nechcel unáhliť ,ale ..si ju ani nepobozkal , hm zase ona asi čakala,že ju pobozkáš ,preto sa akosi urazila alebo čo ,neviem ...ty sám musíš vedieť ..a myslím ,že aj tak na prvé rande je skoro,že ťa chcela pobozkať ,ale nie je nič nezvyčajné ,že 15 ročné dievča to chcelo spraviť ,kedže si sa jej páčil ..ale prosím ťa ,do budúcna neber vážne ,že ti 15 ročná holka povie ,že ťa ľúbi ,ona to ešte nemôže vedieť ,podľa mna ..lebo jednoducho to nejde ..môže to byť také zaláskovanie ,ale nemôžeš čakať niečo viac ..
a ty ju ľúbiš teda vlastne ,či ako je to ?a podľa mna zbytočne za nou ideš ,lebo ona nebude vedieť ,čo má robiť ...a ani ty ..bude to blbé stretko ..ale ako uznáš za vhodné ty ..ak si to chceš vydiskutovať ,tak chod ,ale neviem ,či niečo dosiahneš ,ona na to išla príliš zhurta ..ale to musíš chápať ,to je pre jej vek typické a nie je na tom nič nezvyčajné a ani to ,že nevie ,čo chce ...či ťa chce alebo nie ,chápeš ju si akoby teraz sklamal ,že si ju nepobozkal atd ..rozumieš ?je to normálka ...
a inak tu padli inak zabijácke komenty som sa dávno tak nezasmiala LOL
PS nechce sa mi čítať diskusiu Takže ak som od veci sorry.
co by ste si mysleil o dievcati ktore ma 15 a ide za niakym chalanom ktory ma niakych 20 rokov do autaa sedia vzadu a tam su osamote? a bolo to za dedinou v niakom lesiku ked som sa jej pytal co v tom aute robili tak mi napisala ze sa rozpravali o vztahoch plačem ...ale ja som jej veril ale asi som nemal vtedy sa na nu nastvali aj jej kamaratky a vsetko mi hned prisli vykecat na fb ze co robi, kde je atd a to bolo len 2 dni pred stretkom
diky
@junkychess praveze je najvacsi boss, ked sa ho to spytala! ja potom najviac tuzim, sak lepsie chalan obstat nemoze, ked dostane taku otazku
ona: si
ja: ty si perfektna
ona: nie som
ja: pre mna hej
ona: ďakujem
o 2 dni neskor
ona: proste ja neviemčo chcem... ale viešakoto bolelo keď si nechcel pusu?atd... ty to asi nechápeš...
ja: laska mna to mrzi.tak budme aspon kamarati ked vztah nechces.ja ta chcem
ona: ja som nepovedala že nechcem...daj mi čas
ja: kolko?chcem byt stebou
ona: ja viem
ja: Citis nieco ku mne?
ona: Nwm
Danka, táto tvoja naivná reakcia mi normálne skoro tlak zdvihla Ak by aj platilo čo píšeš, tak to skôr pre oveľa nižšiu vekovú kategóriu...
no moze byt vsak aj ja poznam mlade ktore su vpohode ale ked si to tak vezmes dost malo vztahou vydrzi dlho ked nemaju rozum..a to je smutné ...
a viac asi neviem čo povedať
po prvé - nechápem ako môže niekto písať tým hore uvedeným druhom písma ( slovník je v takom prípade nutnosťou)
- bozkávanie na prvom rande tiež neuznávam, to by ma osôbka musela totálne zaujať
- súhlasím , že väčšina mojej vekovej kategórie nevie čo chce (hlásim sa k svetlým výnimkám