@gabrielle6786 nepočula si o tom, že dievčatá dospievajú približne o 3 roky skôr ako chalani? podľa mňa to nemá ďaleko od pravdy. samozrejme, česť výnimkám
@7@mielikki - áno, "Predčítač" - príbeh chlapca a bývalej dozorkyne z konc. tábora... vynikajúci film...
@gabrielle6786 - o rok? pokojne aj o dva... len asi nie v tvojom prípade... (teda ak máš 14) Ale tak ak nevyzerá vyslovene ako dieťa, tak také to chodenie za ruku, plyšáky, lízatka a cukríky - prečo nie
@mielikki aa hneď ako si napísala, že 15 ročný s 30 ročnou, som vedela, že ide o Predčítača *thumbs* Film sa mi veľmi páčil..rozmýšľala som aj nad knihou, tak neviem, či sa do toho pustiť..
ach, je jedno ci je starsi chalan alebo holka, zabudni na tie kydy o tom ze holky dospievaju rychlejsie, ludia vo vseobecnosti dospievaju rozne rychlo, ja osobne by som bral prave starsiu, kludne aj o viac ako rok, prave preto ze tie maldsie rady podliehaju takymto debilnym poveram
o rok?? wtf ... sak to ste prakticky rovesnici ... keby riesis rozdiel o 10 rokov tak chapem ... ale o rok?? moja mama je od otc starsia o 4 roky a su spolu stastne uz nejaky ten rok ... takze pohoda ...
pche, to nie je ono, musí byť aspoň o dva roky mladší ináč to nevydrží, lebo vek je strašne zásadná vec a vôbec tu nejde o vaše osobnosti. Tak nie že sa teraz budeš riadiť vlastným rozumom! Toho sa treba držať, čo birdzáci napíšu, kto iný by vedel, čo je pre teba najlepšie?
Áno mám, mám takých rodičov, oco je mladší o 4 roky. ďalej ani ja som nemal nikdy mladšiu či rovesníčku babu, vždy to boli o 3,4 a 5 rokov staršie baby.
Nevadí mi to, veď ak im to klape, tak mne je do nich prd(myslím iné páry v takom zložení). Mňa osobne staršie priťahujú viac a aj si s nimi rozumiem ako s mladšími sopľaňami(česť výnimkám, čo majú aj rozum v hlave(aj keď celkovo u žien je ich málo),
Podla mna to je jedno ale mam zlu skusenost.Ked sme spolu tak je to vpoho ale ked ma stretne ani ma nepozdravi. No od tejto chvile radsej hladam tak jak isto rocne baby ako som ja.
podľa mňa čím je človek starší, tým viac nejaké vekové rozdiely miznú. keď som mala 19, o tri roky starší ľudia mi prišli odomňa strašne, strašne starší, teraz si to ani nevšimnem. a to platí aj o vzťahoch.
mam 21, moj posledny chalan mal 20 (bol medzi nami rok aj nieco) a dost som to citala... aj ked je pravda, ze predtym som bola skoro 3 roky s chalanom starsim o 4 roky, tak mi uz opacny vekovy rozdiel pripadal kus "divny"...
ale myslim si ze sa da. dost zalezi na konkretnych ludoch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
v tvojom prípade 13-14 by to asi nebolo najšťastejšie riešenie
ale napríklad 20-21, na tom už nie je opdľa mňa nič zlé
jeden rok nie je vôbec veľa, poznám aj chalana, čo v 16tich chodil s 20ročnou
Ja som to mala ako povinné čítanie na seminár
» www.kinema.sk/clanok.asp?id=3...
(alebo nechá toho mladšieho, aby jej to čítal?
@gabrielle6786 - o rok? pokojne aj o dva... len asi nie v tvojom prípade... (teda ak máš 14) Ale tak ak nevyzerá vyslovene ako dieťa, tak také to chodenie za ruku, plyšáky, lízatka a cukríky - prečo nie
@bibla celkom sa to dalo, ale nenadchlo ma to (ale čítala som to v origináli a v autobuse, tak to môže byť aj tým
Nevadí mi to, veď ak im to klape, tak mne je do nich prd(myslím iné páry v takom zložení). Mňa osobne staršie priťahujú viac a aj si s nimi rozumiem ako s mladšími sopľaňami(česť výnimkám, čo majú aj rozum v hlave(aj keď celkovo u žien je ich málo),
(ja 19, on 31)
ale myslim si ze sa da. dost zalezi na konkretnych ludoch...