Nenávidím ten prudký jed. Môj nazár je taký, že ľudia, ktorý tú tekutinu pijú stratili úctu k sebe samému, k zdravému uvažovaniu a hlavne... úctu k svojmu zdraviu a k prírode.
Nepijem, nechutí. Raz za čas radler, ale to iba sa napijem, chvíľu cítim chuť a aj hned ma to prejde a nechutí mi to vôbec Ale veľa mojich spolužiačiek, kamarátiek pivo pije, takže tak.
Samozrejme, že ho pijú aj baby, ale nie sú to poväčšine také klasické pitky ožierajúcich sa chlapcov a keď sa takejto sem tam nejaká dáma zúčastní, tak to spôsobí medzi prítomnými "velké pozdvižení" , pretože jednak sa predsa nepatrí, hehehe, aby sa baba ožierala (I still don't understand, why) a potom, keď už to teda robí - v strede partičky potúžených samčekov, tak pôsobí veľmi zábavne, na mnohých až eroticky, lebo pri určitom promile eroticky pôsobí aj Brigitta Schmögnerová alebo kľudne aj matka Tereza.
Len baby, choďte do toho piva, hlavne keď máte "problém", že nie ste "dostatočne" pekné, jednak si po troch štyroch budete pripadať a možno rovno aj budete kráľovné a potom pifčo má tuším aj nejaké mohutné liečebné účinky a neviem, či aj náhodou kozy z neho nerastú (alebo sa nezmenšujú - každá podľa potreby )
ja síce nepijem pivo ale moje obidve babky maju rady, akože len z času na čas, ale daju si, a ešte jedna kamaratka pije aj každy deň pivo. ale si myslím že viac mužov pije pivo ako žien, ale zato aj ženy to maju rady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
jedna baba raz povedal, že moje a priateľove deti budú pivové fľašky
Ale zlákal ma zelený Radler a jablkový Redds Pijem tieto dve, ale tiež len zriedka, približne raz - 2x do mesiaca
pivo podporuje travenie, je dobre na vlasy, pokozku a milion dalsich veci.....
a taktiez podporuje tvorbu mocu
a je vyborne!
Pivo mi nechutí. Jedine Radler áno, ale to nie je pivo.
@2 ?? -.-
mne chutí strašne
Saris dvanastka pri ohniku v lese po 20 km v nohach... hmmm
Len baby, choďte do toho piva, hlavne keď máte "problém", že nie ste "dostatočne" pekné, jednak si po troch štyroch budete pripadať a možno rovno aj budete kráľovné a potom pifčo má tuším aj nejaké mohutné liečebné účinky a neviem, či aj náhodou kozy z neho nerastú (alebo sa nezmenšujú - každá podľa potreby )
@ork92 to sme my inelektuáli už raz taký, radšej víno ako pivo