Kazdej mozno trosku inak dlho, ale co to podmienuje to je to co ma zaujima, a myslim,ze aj ostatni chalani len ocenia vase pripomienky, takze v klude, ci uz sama alebo s partnerom, vyjadrite sa .Diky! pekny den vsetkym a uzivajte si milovania!
moj ukazovak a prostrednik su majstri svojho oboru to zalezi na chalanovi aky je sikovny nie je dobre ani prilis skoro ani prilis neskoro proste tak akurat
Neviem,asi je vela sexu vo vzduchu, som dnes tiez nejaky nadrzany, ale tato tema je cisto informacna a sluzi na zdielanie nazorov vas vsekych, hlave vas baby, tak prijemne pisanie...
No u mna je to take divne...ak som moc nadrzana, tak je to na moje pomery dost rychl ...asi cca 5 minut?...ale ked nie som a, tak sa snazim sustredit...akoze nemysliet na nic ine len na toho mojho a co tam dole stvara ...ale keby sa ani nesustredujem, no mozem si akurat tak trhnut a moj sa moze aj rozdrapit...neurobi ma
ANo, presne tak toto je forum, pre babenky, dievcata, zeny ...ako len chcete, takze chalani, pre nas je to zdroj informacii...Diky ti za tvoj prispevok, prvy poriadny!
ked sa cem co najrychlejsie tak to dokazem aj do minuty.. alebo za minutu dve tri.. a ked si to cem uzit tak 5.. ked si to cem vychutnat,,..heh ale ked ma robi chalan je to dlhsie niekedy aj 20 minut ale pohoda ..
hehe, ale chalani, toto je tema pre baby, ako rychl a preco a pri com sa spravia... nie o tom ako lizete vaginy, je i jedno kolko prstov ,ci noh, ja to chcem pocut priamo od dievcat. diky!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ja zas prostredník a prsteník a ešte keď sa pridá palec,tak je radosť sa na ňu pozerať ako si to užíva
No tak prvy tak mozno za 10-15 minut a druhy za cca 10..