náhodou. akože nie také ako zo súťaže o najväčší zvon ale také jemné sú pekné. minule som vyhrabala nejaké zo skrine, k tomu opätky a človek v tom má také dlhé nohy že som bola až šokovaná po všetkých tých mrkváčoch
Nemám také extra zvonové, tak budem písať o takých.. no, rozšírených, neviem, či myslíte také ale ide o to, že ja iné na seba nedám Strašne sa mi na mne nepáčia obtiahnuté rifle (a nohy nemám tučné , je mi to nepohodlné a proste... mamka mala zo mňa mindráky, lebo som teraz jedny staré roztrhala a zohnať nové také mi trvalo fest dlho
blizko nas byva jedna rodinka a maju 2male baby , ja im davam to co som si kupila a na prelome 13/14 rokov zistila ze sa mi to vobec nepaci..cize vacsina neobnosenych veci konci u nich
Väčšinou sa to snažím nejak posunúť ďalej čo sa týka všetkých vecí ... našla som si jednu takú predajňu kde sa dajú darovať veci a ide to deckám do domovov a tak... tak tam to dávam všetko ... A zvonové rifle tak to som na sebe nemala teda fakt že dosť dlho
okej zase som za nemodernú nevadí zvykla som si... zúžené rifle je jedna z najhorších vecí aké poznám, nielen že mi je to nepohodlné podla mňa to vyzerá desne ešte z rovným strihom dajme tomu, ale zvonové jednoducho vyhrávajú, najlepšie najkrajšie najpohodlnejšie (teda nie nejak extra zvonové , len tak jemne)
jediný problém je také ešte kúpiť, normálne obyčajné sa už jednoducho nedajú zohnať, len kopec práve moderných blbostí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
jediný problém je také ešte kúpiť, normálne obyčajné sa už jednoducho nedajú zohnať, len kopec práve moderných blbostí...
asi toľko k tomu
paráda, tuším sme už v celej tejto diskusii dve čo ich máme rady
nuž, aspoň nebudeme jak všetky ostatné