@7 .. presne.. hoci na disko nechodim az tak casto a hoci tam nechodim "balit chalanov" ... ... ci jak to nazvu dnesne baby... staci sa pekne usmiat a uz to ide samo hehe.. vela zavisi od toho usmevu.. a holka nemusi byt ani nevem ako vyzyvavo oblecena.. hoci niektori, predsa len uprednostnuju taketo slecny ...
co je zle na zoznamovani na doskotekach? uz to vidim, ako tu tych zpar "mudrych" odporcov len tak pri prechadzke po meste sa zacne zoznamovat s neznamymi holcinami..
a co je zle na zoznamovani cez net? absolutne nic. skor je to obrovska vyhoda, ze cloveka, kym sa s nim stretnes, mozes aspon trochu spoznat dopredu a sam sa potom rozhodnut ci sa snim vobec stretnes... usetri ta to tak kopu zbytocnych trapasov a sklamani
@10 proste mi moc nesedí predstava, že sa niekto vyberie na diskotéku "loviť". keď tam idem, idem tam preto, že chcem vypnúť, byť s kamošmi a tancovať (a piť nejaké mňam drinky
akože je fakt, že sa občas niekto pripletie do cesty... ale to nemá žiaden dlhšie trvajúci charakter a asi preto, že ten krátko trvajúci ma nejak neoné... tak preto nie
@19 raz na chate keď kamoš oslavoval...ale bolo to oničom lebo sme tam boli 30 chalani a 5 dievčat a nebyť kamošovej frajerky bol by som tam najmladší... @21 súhlas... @23 ale tak potom ktoré sú tie dobré miesta na zoznámenie?
@25 hm, čo ja viem, a ty sedíš len doma alebo naháňaš pipky na diskotéke? iná možnosť nie je? ja poznám celkom dosť ľudí zo školy, z druhej školy, z práce, z predošlej práce, kamaráti kamarátov a takí, ktorých proste stretneš s niekým niekde aj net mi dal pár osôb, ktoré si vážim. ale tých by som spočítala na jednej ruke - lebo ani túto formu zoznamovania UŽ nejak nepraktizujem
@21 a pokiaľ viem, otázka je položená na zvádzanie... takže k tomu som sa aj vyjadrovala zoznámiť sa s niekým s tým, že možno sa ešte niekedy uvidíme, a keď nie, tak mi to vadiť nebude.... tak to mi problém nerobí
discofili pre nich existuje zoznamanie: bud na disko alebo cez internet.. je tolko moznosti, kde sa zoznamit inac, disko a party, je to iste.. na party sa hra tuc tuc, na disko tiez..
@31 ok, poďme sa naťahovať pre slovíčka sorry, tak v tej prvej vete som sa sekla, malo tam byť "zvádzať" a odvtedy sa celá diskusia zvrtla, takže je mi veľmi ľúto, že som ju pokazila
Keď som ako mladšia chodila na diskotéky,tak iba preto aby som sa tam bavila s priatelmi...samozrejme že vždy sa ma tam snažili zbaliť nejakí úchyláci ale žiaden by nemal šancu...s nikým cudzím ani len netancujem,ani na drinky nechodím...na diskotéky už ajtak od 17ky nechodievam,koho by to tam bavilo medzi tými 15ročnými deckami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a co je zle na zoznamovani cez net? absolutne nic. skor je to obrovska vyhoda, ze cloveka, kym sa s nim stretnes, mozes aspon trochu spoznat dopredu a sam sa potom rozhodnut ci sa snim vobec stretnes... usetri ta to tak kopu zbytocnych trapasov a sklamani
akože je fakt, že sa občas niekto pripletie do cesty... ale to nemá žiaden dlhšie trvajúci charakter a asi preto, že ten krátko trvajúci ma nejak neoné... tak preto nie
@21 súhlas...
@23 ale tak potom ktoré sú tie dobré miesta na zoznámenie?
ale možno som už len stará....
vacsinou to bolo tak, ze za mnou niekto prisiel, alebo sa zacala okolo mna obtierat pri tanci...
kazdopadne sa mi takato forma zvadzania nepaci
btw. to by som nedávala ako anketu ale skôr ako fórum