mala som to na sebe párkrát
ale na vysokej, tuším v prvom ročníku, som mala obdobie čižiem, kotníkových, s vysokým opätkom...bolo to desne cool
ale prešlo ma to
teraz neprejdem v opätkoch ani meter
najskôr som chcela napísať nikdy potom ma napadlo, že v 6-na tanečnej 3cm, v 15 som skončila pri 10cm, odvtedy fakt minimum. Teda pred pár rokmi som sa namotala na platformy pardón-čím vyššie tým lepšie
prihliadnuc k tomu, že som dosť vysoká a môj drahý je odo mňa o 1cm nižši, si jednoducho nemôžem dovoliť nosiť opätky ale jedny mám také asi 5 cm .. od 15 rokov a mala som ich fakt len párkrát
V 16tich najpr 13cm teraz nemam problem chodit aj na 20cm vsetko zalezi od toho ako je topanka tvarovana ale najradsej mam aj tak topanky s klinovym opatkom
V 15tich som malá prvé 7cm opätky, momentálne sú moje najobľúbenejšie lodičky na 13cm a začínam sa vracať ku kotníkovým. No úplne najradšej mám topánky bez opätku.
Ešte som ich ani poriadne nemala na sebe Nemám rada štekle.Preferujem skôr pohodlný štýl obuvy,čiže ja ich nezačnem nosiť asi nikdy.Ak hej,jedine sporadicky do spoločnosti,inak nie.
proste som si ich musela kúpiť
keby mám auto, odveziem sa pred budovu, ktorú potrebujem a viem, že prejdem len pár metrov, nosím opätky častejšie, ale kedže som len úbohý chudobný študent - conversy to istia
chodim v nich zhruba od 15, max. 8 cm, ale furt mam pocit, ze v nich poriadne chodit neviem. iba v takych pevnych (cizmy alebo na zavazovanie take jesenne).
Doteraz ich nenosím resp. cca raz za dva roky sa k tomu odhodlám a keď po piatich minútach nosenia zistím aké je to nepohodlné, mám chuť ich vyzuť a podpáliť
na zakladke niekedy v piatom - siestom rocniku a mali tak asi 4-5 cm, potom neskor som presla na 9-10 a od strednej sa snazim opatkom vyhybat, takze ich nosim iba na nejake prilezitosti (stuzkove, plesy, svadby, prezentacie v praci atd.), inak botasky
Ja nosím občas max.7 cm aj keď som nízka, ale ja v tom skrátka nemám istotu a nebudem sa trápiť na opätkoch, keď sa v tom necítim dobre. Myslím, že baba, ktorá v tom nevie chodiť, vyzerá ešte horšie ako tá, ktorá opätky nenosí a dá si radšej tenisky alebo baleríny..
začala som asi v 14 mohli mať 7cm?? tie ktoré majú pod 5-7cm mi pripadajú "babkovské" .......a nosím ich občas aj teraz väčšinou na nejaké slávnostné udalosti a na čizmách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ale na vysokej, tuším v prvom ročníku, som mala obdobie čižiem, kotníkových, s vysokým opätkom...bolo to desne cool
ale prešlo ma to
teraz neprejdem v opätkoch ani meter
opatky su strasne super zacni nosit
ešte založ fórum o bosých nohách, prosím
hej hej bose nohy ma netrapia ale akurat v posldnej dobre si viac vsimam co holky nosia tak preto sa pytam co nosia dievcata
tomu ver , aj priatelka nosi ze 14 cm a ma len 17 rokov a ja ze coo
ale vlastniť som dajaké začala tuším v 14-15 tich
proste som si ich musela kúpiť
keby mám auto, odveziem sa pred budovu, ktorú potrebujem a viem, že prejdem len pár metrov, nosím opätky častejšie, ale kedže som len úbohý chudobný študent - conversy to istia
wow ako sa natom da vobec stat take štekle
ale co mala si aj 15 cm na sebe uz ?
kolko cm opatok ?
to dáš drzim palce , moja holka nosi 14 cm lodicky a je v nich vysia ako ja