inak ako pozerám, tak asi nebudem až tak uplne ok, kedže som si ich naposledy napočítala 24.
ale možem sa obhájiť, že používam už len čierny a biely. aj to len sem-tam.
No celkom vela, celu jednu policku zaberaju najviac tam mam takych mentolovych modro-zelenych a bledoruzovych, a furt si len dokupujem nove v tychto odtienoch a vzdy su skoro rovnake
jeden-tmavocerveny, mala som pred par tyzdnami aj svetlomodry a zlaty. modry ma prestal bavit, dlho som pouzivala len ten a tak som ho vyhodila a ten zlaty sa mi zunoval po dost kratkom case, kamka ho chcela, tak si ho aj vzala, cize ma novy domov.a nie tak davno som si chcela kupit jemne ruzovy, ale ja neviem ci by som ho vobec pouzivala, ci by sa mi pacil aj na mne, ale ked som pred zastupom lakov, tak dobre vyzeraju, furt si chcem nejaky kupit a ked ich mam viac, rozculuje ma to a tak to ide dookola
mám veľa starých zaschnutých ... ale je mi blbé ich vyhodiť, lebo sú takmer plné a vždy si poviem, že to ešte niekedy využijem... a reálne používam asi 3.
Noo, to mi znova pripomina, ze by som ich mala pretriedit a povyhadzovat, lebo vacsinu nepouzivam a niektore som este ani nepouzila, ale tak co uz ked darca netrafi farbu
4 kusy, čierny,tmavomodrý,bordový a telový. modrý nevlastním a nemám to ani v pláne ..a nechty si lakujem tak raz za uhorský rok ..lebo sa mi to len olúpe a potom sa mi to nechce odlakovávať a ešte jak lakujem,tak to treba triliónkrát prelakovať,lebo to vždy o niečo obtriem
Ja si lakujem nechty len keď sa nudím. Idem ich zrátať. 32. Z toho som si za posledný rok kúpila 3. 2 dávno (asi keď som mala 10 a prednedávnom som ich aj povyhadzovala), 6 som dostala ako normálny darček (k ničomu, len tak) a tie ostatné sa ku mne navalili naraz od jednej tety (neviem jak ju mám nazvať, ale teta sa mi na ňu fakt nehodí). A používam len čierny, priesvitný, modrý a zelený. Nenávidím červený, ale jeden necht na ruke som ešte schopná obetovať. Akože akcent.
asi 10. a vsetky cierne, tmavo fialove, alebo sive. ruzove si poziciavam od sestry, ta ich ma na policke asi desat tisic a neviem si nikdy vybrat spravny odtien mojej nalady a nakoniec aj tak skoncim s ciernym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale možem sa obhájiť, že používam už len čierny a biely. aj to len sem-tam.
a hej ani jeden modry
teraz asi 5
Niekedy som mavala hodne cez 100-150, potom som roky ziaden nedokupila, a uz zase za mi stencili zasoby, takze pride ten cas..ahh ^^
a take čo nepouživam... plnu krabicu