co vam ondi? ja miniem 3 eura maximalne za mesiac za pletovu vodu..a inak hentie blbosti ze sampona tak to mama kupuje..inak nic..make up tiene a take blbosti.. haaa
len pri tom poslednom nakupe som v drogerii nechala asi 60 nekupujem si takym sposobom kozmetiku ze az ked sa mina ale ked sa mi nejaka vec zapaci, hlavne spiraly tak ich mam doma hned niekolko druhov, funkcnych spiral asi 10
a inak vôbec sa mi to nezdá veľa, iné ženy chodia mesačne ku kaderníkovi, ku kozmetičke, manikérke, pedikérke atď...aspoň tých 20 eur do seba mesačne môžem vraziť...
nekupujem si mesačne ale len vtedy ked uz vidim ze sa mi mína puder tak si idem kupit nový, špirala,ceruzka,šampon,kondicioner,sprej, atd. to su zalezitosti toho typu ze mati sa ma spýta ci nechcem toto a hento z Avonu a uz to ide albo ze pome do tesca mrknut co maju dobre
Všetko mi financuje mama (asi sa na mňa nemôže pozerať ), ale za ten sajrajt čo si dávam na ksicht tak či tak veľa neminie, lebo ani ja ani ona sa veľmi nemaľujeme, radšej sme za prirodzenosť, tož môj arzenál obsahuje:
no keby som to zrátala,tak možno aj viac ako 40. hlavne balzamy,masky na vlasy. zase také že ceruzky a špirály nepoužívam. ale moc ide do sprejov a pičovín na vlasy...a ešte pleťové vody a telové mlieka.
mama vždy odbjednávala z oriflamu a dáva aj mne, ja si sama kozmetiku nekupujem. Teda áno, ceruzku na oči som si tuším sama kúpila, plus laky na nechty kupujem ja. Ale balzámy, šampony a spol. máme s mamou spoločné a kupuje to ona... čiže mesačne mínam v priemere 1-3 eurá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
inak divna anketa keby bola moznost tak dam že NULA
raz za tri mesiace:pleťová voda, odličovacie mlieko
ceruzku na oči vždy niekde niekomu vezmem
make-up a púder si už musím kúpiť. to tak raz za dva mesiace.
šampón a balzám na vlasy kupujem tak... raz za dva mesiace? raz za mesiac? netuším.
lak na nechty si požičiavam od spolubývajúcej.
s farbou na líčka vydržím aj rok.
to mám ešte dobrú bilanciu. a keď to tak spriemerujem, tak to vychádza na tých 5 eur mesačne asi.
a inak vôbec sa mi to nezdá veľa, iné ženy chodia mesačne ku kaderníkovi, ku kozmetičke, manikérke, pedikérke atď...aspoň tých 20 eur do seba mesačne môžem vraziť...
Osobitne sú asi 10 € výdavky na nail stuff, ale to je záľuba/závislosť, nie kozmetika.
-špirálu (teda niekoľko špirál)
-ceruzka na oči
-niekoľko leskov
-korektor
-púder
Bodka.
Ak sú do toho zahrnuté aj šampóny, sprchové gély, deodoranty, a tomu podobné veci, tak tých mám veľa... Ale kupuje ich mama...
A potom ešte voňavky... Keď dojde, tak kúpim novú...