Jednoznačne múdreho intelektuála, ktorý stále o niečom filozofuje Milujem filozofiu a aspoň by sme si rozumeli Ale to len v prípade že by iní z týchto neboli
som človek, ktorý miluje a študuje filozofiu, ale ak by som mala mať nejakého intelektuálneho filozofa, ktorý nič iné nevie, tak by som ho niekam kopla. s nadšením.
poznám pár chlapov, ktorí vyhlasujú, že správny chlap má smrdieť a sú to tí najlepší chlapi na svete. aj do koča, aj do voza.
No toto rozhodnutie je len obyčajná odpoveď v ankete a viem,že môj partner bude úplne iný Takže ani nemám záujem o dlhé rozhodovanie,akú odpoveď si vyberiem Vybrala som si to preto,že ma to zaujalo a myslím si,že z týchto by to bolo asi najlepšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
poznám pár chlapov, ktorí vyhlasujú, že správny chlap má smrdieť a sú to tí najlepší chlapi na svete. aj do koča, aj do voza.
uzitok z takehoto chlapa je jasny= reprezentuje...s intelektualom co stale otravne filozofuje, sa tazko zabavis na akciach a party
No toto rozhodnutie je len obyčajná odpoveď v ankete a viem,že môj partner bude úplne iný Takže ani nemám záujem o dlhé rozhodovanie,akú odpoveď si vyberiem Vybrala som si to preto,že ma to zaujalo a myslím si,že z týchto by to bolo asi najlepšie.
Chyba tu namakany svalnaty fesak s cabrioletom
pesimistu s častými depresiam
awwww to dako malo