páčia sa mi dlhé rovné ale aj tak chalani na ktorých som bola namotaná (ovela presnejšie slovo ako zamilovaná mali krátke a jeden dlhé kučeravé. takže na vlasoch absolútne nezáleží
Proste také ani dlhé ani krátke.. Pod pojmom dlhé si predstavujem nejakého metláka s mastnými vlasmi po pás a to rozhodne nie. Ale moc krátke alebo nebodaj holá hlava sa mi tiež hnusia...
@veryhappyhippo aby som to uviedla na pravú mieru väčšina z mojich známych sú rockeri alebo metláci a povahovo sú títo ľudia najlepší (aby si niekto nemyslel, že sa do nich navážam).. No dlhovlasáči sa niektorí skutočne vedia starať o svoje vlasy a vedia ich umývať tak často, aby nevyzerali mastne a slizko. Bohužiaľ sú takí ktorí nie a keď si predstavím chalana s dlhými vlasmi bez fotky vždy ma napadnú tie slizké monštrá, ktoré majú vpredu dokopy tri zuby a na hlave 5 dlhých vlasov Nemôžem za to proste takí mi v mysli pretrvávajú
@skingirl94 zafixuj si tam namiesto toho moju tvar,
zeby tolko dam na dlhe vlasy? to sa mi nezda ... inak podla mna to su len take "preferables", z praxe vidim, ze je to jedno - co nam k tomu povies @ivkapivka ?
nemam rada metlacke dlhe vlasy ,ale kde ste na to prisli , ze su mastne ? nikdy som nikoho nevidela s mastnymi, bud v cope alebo rozpustene normalne umyte .
@sorciere Zle som sa vyjadrila. Myslela som to tak, že najviac sa mi páčia vlasy síce dlhšie, ale nie zas dlhšie ako mávajú zväčša dievčatá (podľa mňa okolo tých 15 cm je top)
Ale niektorým chlapcom sa hodia dlhočizné vlasy, napr. @matwejo sa dúfam neostrihá!
Kučeravé polodlhé bez česania sa mi veľmi páčia, takým anjelikovským dojmom to pôsobí - prípadne čertovským, ak sú tmavé, proste výrazná charakterová vec . A skôr v tmavej ako v svetlej farbe.
Tak mi napadlo, že vlastne to, čo mám teraz na profilovke, ma fascinuje .
@matwejo aké nečakané že si ma označil Mne sa vždy páčili krátke....no neskôr sa mi stalo to, že sa mi zapáčil chlapec s dlhými vlasmi ...a už som s ním pol roka spokojný?!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ale nemusim moc mierne dlhe a kucerave, ak je chalan kuceravy, tak kratke alebo uplne dlhe
Tak aký je ten populárny tiež by ma to zaujímalo
alebo potom fest dlhe (tiez rovne)
zeby tolko dam na dlhe vlasy? to sa mi nezda ... inak podla mna to su len take "preferables", z praxe vidim, ze je to jedno - co nam k tomu povies @ivkapivka ?
@demoniqangel Vlasy nie sú dievčenská záležitosť, kukni si históriu to len dnes sa to tak jebn*to berie.
niečo také
Ale niektorým chlapcom sa hodia dlhočizné vlasy, napr. @matwejo sa dúfam neostrihá!
Tak mi napadlo, že vlastne to, čo mám teraz na profilovke, ma fascinuje .
Ešte niečo?