Dievčatá: Máte svoj obľúbený obchod kde chodíte nakupovať rifle?
Ak áno, aky? Ja mam s tým veľký problem. Vždy ked hladám nejaké rifle nenachádzam nič iné len len tie zužujúce sa uvítala by som nejaký taky kde maju bokovky, alebo rovny strih. Poznáte nejaký taký v BA alebo aspoň značku? Vedeli by ste odporučiť? (cca
Ja mám len dvoje rifle a z toho jedny sú už historické a je to na nich aj vidno ale aj tak ich milujem a druhe nemam moc rada.. ale raz za rok ich mam na sebe asi..
Ja by som skor chcela najst nejake kapsace hnede alebo cierne.. konečne:/
ja som pred par dňami v Terranove kupila také červené rifle (neboli dole moc uzke , skorej viac dorovna šli) za 5,99 €
ale inak tam maju užasné rifle.... len nová kolekcia je dosť drahá... u nas doma nakupujem rifle na tržnici ale myslím že odteraz budem už len v BA nakupovať
@skingirl94 no tym, ze take neviem najst, by som za ne bola schopna dat aj 40. tiez si kupujem tak 20-25, ale fakt ze nikde v tych obchodoch pre "beznych smrtelnikov" neviem najst jeansy s vysokym pasom, ktore mne na postavuju pasuju ovela lepsie, ako bedrace
Vždy som mala problém nájsť rifle, ktoré by mi sedeli - ak mi boli dobré na páse, boli mi ohromne dlhé a ak mi boli dobré na dĺžku, nezapla som ich. A potom som objavila v Stradivariuse strih, ktorý mi vyslovene sadol (teda vrámci možností) - sú to tie so zipsom na oboch nohaviciach dole. Ak tu má niekto podobný problém ako ja - že je nízky a nemá uberštíhly pás, vrelo odporúčam.
@hoperpohroma ja som si teraz také úzke a s vysokým pásom kúpila v tescu za pár korún. ale sú robené na štýl legín, že proste miesto zipsu a gombíku majú gumu tak to neviem či také hľadáš
a mňa by zaujímalo kde by som zohnala rifle, ktoré by mi neboli široké v páse .....proste keď už aj nájdem super rifle, ktoré mi opticky nerozširujú stehná, tak ak mi dobre sedia na stehnách a bokoch v páse mi odstáva obvykle tak zo 10 cm aspoň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@sibell810 Nemám, rifle nakupujem u číňaka. Vždy.
Ja by som skor chcela najst nejake kapsace hnede alebo cierne.. konečne:/
ale inak tam maju užasné rifle.... len nová kolekcia je dosť drahá... u nas doma nakupujem rifle na tržnici ale myslím že odteraz budem už len v BA nakupovať