@stenatko mám midnight rose! posledných pár kvapiek na spodku a strašne mi je ľúto, že chlap, ktorý mi ju kúpil mi nedal aj poukaz na doživotné náhradné náplne
a ináč používam čo príde pod ruku, lebo určite nebudem dávať kopu vlastných peňazí na voňavky. aj keď uznávam že sú dôležité. ale aj tak.
@burble Ja by som sa o rýchlu spotrebu nebála, lebo je sladká hrozne, nemala by som na ňu náladu každý deň. Vlastne je to jediná sladká voňavka, ktorú môžem, krásna je. Ako som pozerala ceny, tak ma skoro šľak trafil, hádam časom zlacnie, resp. sa bude na ňu dať použiť zľavový kupón dáky
@uggla Ja mám pocit, že pánske dlhšie vydržia. Tiež mám rada pánske, ale voňavku by som si netrúfla používať, skôr deodoranty, svojho času som používala aj pánsky strieborný adidas
Je, ale veľa ľudí hovorí na moschino, že to smrdí ako saponát a som myslela, že som tu jediná, ktorej to tak nepríde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
neni znackova, neni damska, ale
loccitane - nejaka jasminova.
a ak ma nieco proti avril je mi to jedno .. parfemi ma uzasne ... teda ak je to parfem ... ja nerozoznavam tieto vonavkove veci
a od yves rochera taka malinova :3
ale inak moschino love je pre mňa top ale teraz v lete mi úplne stačí hollister body mist
Od Calvin Klein používam denne IN2U her.
A keby som mala prachy sveta, kúpila by som si Lancome Tresor Midnight Rose a Kenzo Flower by Kenzo.
síce ho ja sama nepoužívam, Eclat D'Arpege od Lanvin
a ináč používam čo príde pod ruku, lebo určite nebudem dávať kopu vlastných peňazí na voňavky. aj keď uznávam že sú dôležité. ale aj tak.
momentlane hladam, co by sa mi pacilo a co budem pouzivat.... Miss Sixty Rock chcem zohnat, to mi vonalo super...
Je, ale veľa ľudí hovorí na moschino, že to smrdí ako saponát a som myslela, že som tu jediná, ktorej to tak nepríde
a ešte potom Daisy od Marca Jacobsa, tá je úplne najúžasnejšia
Bruno Banani-Pure women
Naomi Campbell Cat Deluxe
Naomi Campbell Cat Deluxe at night
z oriflame -giordani silver
Beyonce-pulse
tieto su najviac!
má to len meno a tým to skončilo.
ja osobne najvaic ľúbim Van Cleef & Arpels a ich Férie
a Forever & Ever od Dior,ten sa nevyrába už ale.
ale popola má tajnú zásobu.
jo a ešte mi strašne dobre voní Daisy od Marc Jacobs.
a samozrejme Mak od Kenzo.
ja jedine vône, deodoranty vôbec nie, to je už príliš mužské a pri tých parfémoch je to také pánsko-ženské skoro (a)
Čítam, že máš rada CK pánske, tie ti kvitujem teda veľmi
Puma- Animagical
Escada- Thai Sunset
najbožskejšia z božských
..ale uvažujem aj nad kúpou mini Yves Saint Laurent Parisienne, tiež je krásna ...
a raz, keď budem dáma, tak budem používať túto:
pierre cardin emotions