@mielikki nj, ja tiež nejaku dobu používam tonovaci - od essence pure skin - celkom dobra vec, ale blíži sa škola a chladnejšie počasie tak uvažujem nad kupou nejakeho poriadneho makeupu
Ja si takéto veci často na ksicht nehádžem, pretože človek na mne najskôr zbadá moju postavu, ktorú mám väčšiu ako by sa patrilo, ale keď už prepadnem predstave, že mi to pomôže, tak používam kozmetiku od Alverde.
z BB krémov určite garnier, je jedno ktorý, svetlý..cena okolo 8eur a mám zmiešanú pleť.. ja potrebujem hlavne kvalitný denný krém - bioderma s modrým vrchnákom cena okolo 10eur neviem presne.. lebo až také nedokonalosti riešiť nemusím, teda make-up /mám tu rimmel a max factor/ používam len na nejaké super spešl príležitosti
ja používam stále iný,teda mám také 3 ktoré striedam.Dermacol acnecover,Maybelline affinitone a Catrice photo finish. So všetkými som spokojná,v zime používam ten od dermacolu,v lete bb od garnier a medzi tým tie ďalšie.a moja pleť,čo ja viem,nie je ani mastná,ani suchá,taká normálna.
@sibell810 ja som veľmi váhala,či si ho kúpiť,alebo nie,čítala som veľa recenzií a nakoniec som kúpila a som fakt spokojná,akurát,že zlý odtieň som vybrala,takže keď ho budem zas kupovať,tak zoberiem iný odtieň
@aigieee ja som mala najsvetlejší odtieň - sandy beige ale aj ten je na mna tmavy, bledšie odtiene ma už len od nich ten All matt (=Infinite Matt) - rozmyslam že ho vyskúšam, alebo potom Perfect stay od astoru alebo od Dermacol 18h matt control
jaaj tak ja si teraz vezmem ten rosy lebo som mala caramel a nejako sa mi nepaci,pride mi to prilis tmave a s tym uz dufam budem spokojna ja som raz vyskusala ten od dermacolu a tiez je dobrý
@sibell810 pure gold nieje taký úplne matný (keďže má byť rozžiarujúci), ale aj tak je aj na mastnú pleť dobrý. A neviem či sa mi len zdalo, ale aj odtiene mal o niečo bledšie.... neviem no pre mňa je 24h super ...
Dermacol 18h matt control mám ja, ten je naj, ale akú mám pleť to nevie ani pánbožko, ono v podstate suchú, keď som v BA .. doma hrozne mastnú, teraz blbú... no od stresu to závisí veľmi, ale aj tak proste bez mejkapu chodím do školy len v stave absolútnej rezignácie/letargie/depresie, keď mám v ** celý okolitý svet a nevládzem ráno vstať o polhodinu skôr kvôli maľovaniu sa : (to sa chvalabohu už skoro rok nestalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale od začiatku prázdnin ho môj ksicht ešte nevidel
potom mám len také tie krycie krémy, ktoré sa snažím teraz uprednostňovať, nakoľko som v poslednej dobe značne zmiernila líčenie na bežné dni
som rada, že mám dobrú pleť a nemusím také veci používať
ale v poslednej dobe sa šminkám vyhýbam.
môjho srdca šampión!
jaaj tak ja si teraz vezmem ten rosy lebo som mala caramel a nejako sa mi nepaci,pride mi to prilis tmave a s tym uz dufam budem spokojna ja som raz vyskusala ten od dermacolu a tiez je dobrý