@5
ale asi skôr tie prvé.. a neznášam vychrtlíkov v slimkách, veď božemooooj, chlapi, vy sa nevidíte niektorí?
ale dobre, beriem, nech si každý dá čo sa mu páči, ale niektoré extrémy, och..
V móde som absolútne poleno. Nerozoznám ani pánske rifle od dámskych. Raz som si jedny nohavice skúšal, a až v kabínke na visačke som si prečítal, že sú určené pre opačné pohlavie. Škoda no, páčili sa mi.
a páči sa mi to aj na "vychrtlíkoch" a na mne, celkovo som si takúto komoditu ešte nekúpil, kedže sú nechutne drahé, ale ak budem mať výplatu, budem atraktívny pre seba!
resp. vďaka bohu, že mám mamu krajčírku a viem ich zúžiť aspoň trochu, aj keď chcem viac
a 2 nepovažujem až za také slim, skôr obidva obrázky považujem za regular, akurát že tie v 2 sú krajšie o dosť
Ked je chudy, tak slim a ked je normalny az tucny tak klasicky strih. Lebo ked ma normalny chalan slimky tak vyzera priteplene a ked ma chudy klasicky strih tak vyzera chudobne akoby nemal na padnuce nohavice jeho velkosti tak berie charitu...prosteee tak to beriem. Pre nieco sa tie strihy volaju tak ako sa volaju...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
2:
v tomto prípade tie druhé
ale asi skôr tie prvé.. a neznášam vychrtlíkov v slimkách, veď božemooooj, chlapi, vy sa nevidíte niektorí?
ale dobre, beriem, nech si každý dá čo sa mu páči, ale niektoré extrémy, och..
ak chlap nie je gay tak proste to je nepristupne
ale legíny už nie
a páči sa mi to aj na "vychrtlíkoch" a na mne, celkovo som si takúto komoditu ešte nekúpil, kedže sú nechutne drahé, ale ak budem mať výplatu, budem atraktívny pre seba!
resp. vďaka bohu, že mám mamu krajčírku a viem ich zúžiť aspoň trochu, aj keď chcem viac
a 2 nepovažujem až za také slim, skôr obidva obrázky považujem za regular, akurát že tie v 2 sú krajšie o dosť
tak vždy rozmýšľam či sa nepomýlil s frajerkou ráno a nevzal si jej rifle.. je to fakt hnus
ale celkovo sa mi nepacia prilis baggy nohavice, slim asi je fakt najlepsi pojem (treba rozlisovat slim a skinny, tie vyssie su prave skinny)