Ide hlavne o rečový prejav - a potom o hodne vyzývavé oblečenie - to oblečenie by sa ešte dalo prepáčiť - ale rečový prejav neoblafneš! Proste stačí mi počuť - niektoré sa ozvú a vyzerá to ako keby jej hovná z úst padali
nejde o výzor...teda ak žena nie je prehnane nahodená ako ku...va v sieťkovaných pančuchách,minisukni,lacných štekloch na moc vysokom opatku atď atď... ak sa chlapovi podarí bez akého kolvek úsilia lahko zbaliť,namotať nejakú babu a lahko dostane od nej čokolvek na prvom rande...potom si ju nebude žiaden chlap moc vážiť a iba ju využije...na tú jednu noc napríklad
tak ako sú muži čo chcú sex na jednu noc tak možno sú aj také ženy, nemusí byť hneď každá zneužitá, môže to byť dobrovoľne len na jednu noc a zaujímavé je, že keď je prelietavý muž, je to muž ale žena je hneď štetka... nieže by som obhajovala tie slečny čo postávajú naohu, to nie, ani nejako neuznávam jednorázový sex ... teda ešte som ho nemala tak neviem
Presne ako Milota hahaha to som citala som sa ustiavala ze co za trapnu stetku je to Prvy krat v zivote som bola rada ze som ja a ze som taka aka som lebo mi napadlo ze by sa dalo byt aj hentaka... mnooo taq ako ich rozoznat... Obsah mozgu: Nasraté
Recovy prejav: Hovna z hlavy padaju von cez usta...
Vyzor(vecsinou): Velky vystrih kratka sukna a dost zmachleny ksicht
Toto nemusi vzdy platit ale vecsinou to taq byva a este take koketne spravanie ze su k chalanom az moc mile take vtierave, balia namotavaju... Blewh!!!
Nelubim moc take baby... neda sa s nimi o nicom kecat... a vecsinou nepoznaju ani jednu z mojich oblubenych skupin Ved podte do Wlcan alebo do Cabaja tu ich mate az az... vlastna skusenost chceli ma raz zobrat so sebou ze "pojdeme vecer do krcmy pit a potom sa nejako zabavime" ja pizda 12 rocna som nevedela co su zac a sla som... potom som pocula cudne zvuky kukla som sa na zachody a jedna tam s takym chalanom... taq som sla na parket tancovala som a taky opity debilko tam zacal vystrkovat... a ze "pod moja !!!!!!!! V podnapitom stave som utekala cez celu dedinu a odvtedy som uz tie moje "kamaratky" nevidela... a ani nechcem!!! nechapem ako mozu takto zit...
no predsa tie na ktoré tu všetci starší nadávame aké sú sprosté, čudujem sa že to sem ešte nikto nenapísal...15-17 ročné baby čo sa opíjajú a chodia po diskotékach a pod...
no všetky ktoré nemajú problém ísť s niekým len na jednu noc... nemusia to byť vyslovene kurvy, ale rozhodne by som do nich bez kondomu nešiel. fuj, ble, humus...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Recovy prejav: Hovna z hlavy padaju von cez usta...
Vyzor(vecsinou): Velky vystrih kratka sukna a dost zmachleny ksicht
Toto nemusi vzdy platit ale vecsinou to taq byva a este take koketne spravanie ze su k chalanom az moc mile take vtierave, balia namotavaju... Blewh!!!
Nelubim moc take baby... neda sa s nimi o nicom kecat... a vecsinou nepoznaju ani jednu z mojich oblubenych skupin Ved podte do Wlcan alebo do Cabaja tu ich mate az az... vlastna skusenost chceli ma raz zobrat so sebou ze "pojdeme vecer do krcmy pit a potom sa nejako zabavime" ja pizda 12 rocna som nevedela co su zac a sla som... potom som pocula cudne zvuky kukla som sa na zachody a jedna tam s takym chalanom... taq som sla na parket tancovala som a taky opity debilko tam zacal vystrkovat... a ze "pod moja !!!!!!!! V podnapitom stave som utekala cez celu dedinu a odvtedy som uz tie moje "kamaratky" nevidela... a ani nechcem!!! nechapem ako mozu takto zit...