chcem byt maximalne uspesna, mat vlastnu firmu a dokazat muzom ze ja ako zena (pekna zena) viem byt ovela lepsia ako oni...popritom sex a sex a sex...a minanie penazi samozrejme....a paaarty...(ale zacala som celkom dobre ) da sa to sklbit
ja myslím, že v mojich 21 rokoch nemôžem hovoriť o tom, že viem na 100 % čo chcem... mám nejakú predstavu, pracujem na nej, ale život sa môže zo dňa na deň zmeniť, že ano..
skôr by som to definovala, akože si šlapem cestičku, ktorá sa mi páči a je to hrozne fajn
@demonicbass tak ber to ze aj, aj... napisal som to dvojzmyselne, ale vtedy som to bral ako jednu vec... zmysel svojho zivota.. to jest vediet co chciet teda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Rozhodni sa
nie
a.. chcem si nájsť dáku slušnejšiu robotu.. (prípadne vlastný jazdecký klub ale to je asi nereálne ) a potom určite.. rodina.. a tak
a
áno
a čo skutočne chcem... schudnúť, nájsť pokoj, nájsť domov
a kľudne mi neverte
skôr by som to definovala, akože si šlapem cestičku, ktorá sa mi páči a je to hrozne fajn
@zeriavka .. tak tak...