Ide o to, že vo viac fórach som sa dočítala, že niektorým mužom by vadilo, keby od nich partnerky boli o *nejaká určená hranica* cm menšie.
Funguje to tak aj z opačnej strany? Vadilo by Vám mať príliš vysokého partnera? Ak áno, približne aká je vaša výšková tolerancia? (chápem, že si nebudete hneď na každého vyťahovať meter, preto je tam to slovo približne)
Pohybujeme sa v reálnych rovinách, tj. napr. možnosť "Prekážal by mi len nižší" platí na chlapov tak do dvoch metrov, trojmetrový by asi prekážal aj mne, ale takého zas nenájdem a ani po tom netúžim.
@interrupcio to ano, ale do percent by sa to nechcelo preratavat ani mne, ani hlasujucim ved nech kazdy hlasuje podla svojej individualnej vysky a individualnych preferencii.. zase tych 180 cm zien a 210 cm muzov tolko nie je..
Mam 177-178, takze mi vyssi neprekaza. Mala som chalana, co mal 195, terajsi ma 180cca a vyhovuje mi viac. Taka lepsia kompatibilita. ale nizsieho asi nie.
nemám rada vysokých ľudí, vzhľadom na to, že maj môj vlastný otec má ledva 170cm, nie som zvyknutá pozerať sa na ľudí zdola, a o takých 20cm vyšší chlap by mi asi vadil
@interrupcio budem vyzerat blbo, ked poviem, ze neviem? bolo mi namerane uz 164 aj 170 v rovnakom obdobi. ja to neriesim. myslim, ze mozem mat tych 168-170.
@hawaitypek tak zase je blbe hovorit takto, ked ich nepoznas a neviem, ci by sa taka ohromna dlzka dala vydrzat, ved to uplne vazne skodi organom.. tak ale ja ani ty nevieme, co ma on v nohaviciach
@hoperpohroma to je pravda....možno je to nová matka tereza
to teda neviem ale ako som hladal tú fotku čo som ti sem dával tak som našiel "pár" fotiek obrysov a myslím že ak by mu nevyšiel basketball, môže sa dať na baseball
S nižším by som sa asi cítila čudne, ale taký snáď ani neexistuje (keďže mám 160), a vyšší je mi jedno, som zvyknutá vykrúcať hlavu aj pri bežnej konverzácii
Tak nad 15 by mi už vadilo. Všeobecne sa pri príliš vyšších ľuďoch odo mňa cítim nepríjemne. Dokonca ani kamarátku by som nezniesla ak by mala dva metre O_o ale fakt vyzerala by som pri nej jak jej dieťa.
máme 27, rozdiel nad 30 by mi asi trochu vadil, lebo by som nedočiahla ani na špičkách - už teraz mu neviem dať pusu bez toho, aby spolupracoval, keď stojíme
vôbec mi neprekážalo keby bol o hocikoľko vyšší, lebo mne sa vysoký strašne páčia, a jedného som takého mala a bolo to strašne vtipné skôr by mi vadilo, keby bol odomňa menší, teda, to už by bolo čudné, lebo ja som strašne malá
ja mam 175cm, priatel 2metre, a nemenila by som nikdy nikdy kedze som sama dost vysoka, nejake extremne rozdiely (+30cm a viac) fakt nehrozia... @matwejo kto by sa teba bal?
Tak nižší by mi na 100% prekážal... a aj rovnako vysoký ako ja.... určite by mal byť vyšší... ale zase nie 30+ keďže ja som dosť vysoká a mám 177 cm... tak určite by som nechcela nejakého 210 cm orangutana .... na druhej stane, ale.... radšej 30+... ako mínus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Funguje to tak aj z opačnej strany? Vadilo by Vám mať príliš vysokého partnera? Ak áno, približne aká je vaša výšková tolerancia? (chápem, že si nebudete hneď na každého vyťahovať meter, preto je tam to slovo približne)
Pohybujeme sa v reálnych rovinách, tj. napr. možnosť "Prekážal by mi len nižší" platí na chlapov tak do dvoch metrov, trojmetrový by asi prekážal aj mne, ale takého zas nenájdem a ani po tom netúžim.
skôr to..skoro vždy som mala chalana ktorý bol približne o 30cm vyšší(mali tak okolo 185 )
A vlastne,ani menší by mi už po mojej predošlej skúsenosti nevadil ...
ale zas.. moja byvala ma okolo 165 cm a jej frajer ma okolo 205 a su stastni
a nemam rada, ked je niekto vyssi odomna tak, ze nanho pozeram zdola
je pre chalanov, co chcu hlasovat, len nemaju kam a nechcem, aby mi kazili moju statistiku, tak maju osobitnu moznost
@hawaitypek tak zase je blbe hovorit takto, ked ich nepoznas a neviem, ci by sa taka ohromna dlzka dala vydrzat, ved to uplne vazne skodi organom.. tak ale ja ani ty nevieme, co ma on v nohaviciach
to teda neviem ale ako som hladal tú fotku čo som ti sem dával tak som našiel "pár" fotiek obrysov a myslím že ak by mu nevyšiel basketball, môže sa dať na baseball
tých 10-15 je úplne naj, viac je to už také "nuž, čo už"
skôr by mi vadil nižší chlap...
ale chlap odo mňa nižší... za prvé neviem si to predstaviť a za druhé pochybujem že niekto kto je v mojom veku, alebo + a je chlap má pod 163
iba jedného nižšieho chlapca som stretla, ale aj ten bol o kúšťok vyšší ako ja, takže to bolo ok