proste moj vysnívaný chlap je elegantný týpek okolo 35r, kúsok zarastený, v sexi košeli, taký záhadný úsmev.. jednoducho lekár, páteřní chirurg najlepšie. no a pod tou košelou má totálne potetovanú ruku celú, uplne aaah
nepaci sa mi tetovanie, lebo viem, ako to bude vyzerat po rokoch. nie len, ze vekom mi ovisne a zostarne koza, este ju aj budem mat pokreslenu nejakou zeleno-modrou rozpitou machulou, ktora sa uz ani nebude podobat na to, cim povodne bola.
tetovanie je pekne, ked je tu a teraz, ale ubiehajuci cas mu nepraje. a kto sa obhajuje tym, ze ved to sa da prerobit, tak ten ma trochu mylne info, pretoze by som chcela vidiet, ako to este len bude vyzerat, ked sa to iste miesto kazdych 5 rokov preraba.
ide o chalpa anie tetovanie...a tetovanie môže byť plus.... ale čínske znaky, tie ornamenty na ruke čo má každý namakaný chlap, hviezdičky kade tade... to je hrúza
Takto: páči sa mi chlap s originálnym tetovaním. Keď vidím takých čávov, ktorí si dajú vytetovať čínske znaky alebo nedajbože HVIEZDIČKY a ešte si to miesto veľmi ,,nenápadne" odkrýva, aby sme všetci videli, aký hrdina to je, mám chuť chytiť nejakú drôtenú kefu a vyšúchať mu to z tej kože.
nevıem sa rozhodnut cı sa mı to pacı cı hnusı... kedysı sa mı to pacılo az velmı ale teraz uz ası dospıevam mozno nejake male zaujımave sa mı pacı ale velke nıe...ale ja sı chcem dat nıeco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
proste moj vysnívaný chlap je elegantný týpek okolo 35r, kúsok zarastený, v sexi košeli, taký záhadný úsmev.. jednoducho lekár, páteřní chirurg najlepšie. no a pod tou košelou má totálne potetovanú ruku celú, uplne aaah
ale tribal tetovania moc nemusim
tetovanie je pekne, ked je tu a teraz, ale ubiehajuci cas mu nepraje. a kto sa obhajuje tym, ze ved to sa da prerobit, tak ten ma trochu mylne info, pretoze by som chcela vidiet, ako to este len bude vyzerat, ked sa to iste miesto kazdych 5 rokov preraba.
ale inak milujem potetovaných ľudí
takéto áno
ale inak tiež @15 @16 @18
ale po celom tele sa mi to už veru nepáči