V živote som to nepochopil. Čo sa odohráva za týmto tajomstvom zahaleným hustou hmlou? Aký tajný príbeh skrývajú zákutia dámskych záchodov? Akú úlohu v živote ženy zohrávajú už spomínané záchody?
ani ja som to v zivote nepochopila, na WC chodim vacsinnou sama, nepotrebujem "doprovod" a straveny cas tam sa u mna odhaduje asi na 1 minutu aj menej (ach)
btw ked ide niekto na hajzel v nejakom bare a dvere sa zvycajne nedaju zamknut a v tom bare sa nachadzaju velmi ine ozrate nepricetne dievcata je lepsi pocit ked viem ze niekto stoji pred dverami ako by mi tam mala vbehnut nejaka ozrata cuza co chce grcat takze tak
požičiavanie kozmetiky, prebratie niečoho čo nemôžeme pri chlapoch, postráženie dverí (bohužiaľ ak sa jedná o nejaké akcie, ktoré nie sú v prvotriedných podnikoch, na toaletách sa nenachádzajú kľúče)
my tiez koli dveram, lebo sa nedali zavriet tak ta druha ich drzala a ked sme niekde v spolocnosti tak je to dobry unik na pokecanie a predanie si informacii
vacsinou ideme spolu ked sa potrebujeme porozpravat osamote ak sme niekde v skupine, alebo ak uz jedna ide tak sa prida aj druha aby skontrolovala ako vyzera v zrkadle a tak, no vacsinou je to kvoli tym rozhorovom
tak nazachod idem skamskou bud mi drži dvere alebo nam treba obom alebo vzdyja ieco potrebujem jejpovedat anie pred tymi ludmi to jetake zeidmee nazachod amusim jej nieco povedat toje take krycie..
no našich školských záchodoch sme nútené chodiť minimálne vo dvojici, keďže dvere sa nedajú zavreť ani za boha... ale dá sa tam aj v pohodičke porozprávať a tak..a niekedy sa cítim blbo keď kráčam po tej dlhočiznej chodbe sama, z každých dverí na mňa čumí volakto iný..tak si berem kamarátku ..vo dvojici ide všetko lepšie
U nás v triede chodia spolu aj chalani... vydedukovali sme to tak, že si navzájom držia, no a my... potrebujeme sa tam zväčša porozprávať cikanie je potom príjemnejšie, keď rozoberáte pomedzi to aj nejaké témy
Lebo klebetíme,lebo si držíme dvere, lebo si požičiavame šminky, voňavky a pod.,lebo sa nám nechce ísť po dlhočíznej školskej chodbe samým, lebo jednej treba cikať a druhá s ňou ide učesať sa, opraviť make up atď...
Aby nemali pocit samoty? Ja neviem, my chodíme zásadne v skupinke, tri alebo štyri. A je to tým, že jedna stráži dvere a všetky kecáme, jednoducho načo zabiť prestávku tým, že jedna pôjde na toaletu a ostatné budú sedieť v triede?
chodievam sama az na kluby kde si pokecame, poziciame kozmetiku, podrzime dvere pripadne vlasy pri zvracani a tiez je prijemnejsie neprebijat sa davom ludi sama a hladat kamosov..
v podstate pri kazdej spolocnej navsteve toalety ide hlavne o to porozpravat sa a to hlavne o chlapoch ktori su v ten vecer s nami
@35 veľmi sa bojím ľudí a ja nenávidím, jak tam na mňa ostatné zazerajú , väčšinou sa zľaknem a radšej odídem počkám vonka... ako ja idem najprv sama, ak tam nikto neni .. max. 1 osoba, tak ostanem ... ale keď dakto ide so mnou , nemám strach, bo sme 2 , tak na mňa nekukajú
Ok tak pride tam SWAT a vyhodia ta z kabinky ze sa idu vyšťat a ak je tam kampska tak im pekne vysvetli - SWAT-i ští tam moja kampska tak chodte na ine wc ok ? - hej hej uz ideme
ja radsej chodim na záchod s niekym ako sama, kedze s chlapom tam ist nemozem tak prizvem zensku kolegynu ci náhodou nejde tým smerom plus mozme si pokecat v sukromii a tak
chodievali sme tam ohovarat a dat najavo babe ze sa snou nebavime ze ju ohovarame ked tam neni a rozpravat sa o chalanoch a este hovorit si tajomstva a co sme zvlastneho zazili cez sobotu a nedelu
mi sme tak chodili na vécko aj 4.baby, šli sme tam klebetiť. Alebo rozprávať o chalanoch a tak. Alebo sme sa tam chodili aj maľovať a česať boli tam zrkadla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
asi.
už som so skupinovej návštevy toalety vyrástla
kamos mojho kamosa raz nakukol a videl to
a je to kvôli @1
btw ked ide niekto na hajzel v nejakom bare a dvere sa zvycajne nedaju zamknut a v tom bare sa nachadzaju velmi ine ozrate nepricetne dievcata je lepsi pocit ked viem ze niekto stoji pred dverami ako by mi tam mala vbehnut nejaka ozrata cuza co chce grcat takze tak
Inak, aj mňa by zaujímala odpoveď na túto otázku. V škole som neraz pozoroval, že aj 5 báb išlo spolu na záchod. Kto vie prečo
kvôli tomuto!!!
a mimo školy chodím väčšinou sama
- Nepotrebujem nikoho spoločnosť.
v podstate pri kazdej spolocnej navsteve toalety ide hlavne o to porozpravat sa a to hlavne o chlapoch ktori su v ten vecer s nami
@idiotproof to vlastne v @64 úplne vystihla
možno to niekomu pripadá trápne ale ja nemôžem ísť sama (až na výnimočné prípady) ..