@turgon ale ja nemyslim, ze som chlap, ale nakolko stretavam nizsich chlapov alebo rovanko vysokych a mam tych 178cm, co mi prijde malo na muzsku vysku, ze by mohli byt aj vyssi, chapes
@momoglamorous baby majú od 155-174 cm nad sú už pomaly obrine podľa mňa ale keď chceš byť vyššia tak prosím každému podľa chuti ...A hej niektorý chalani sú krpatý ale no čo už nikto nie je dokonalý
@turgon okolo170cm je vyssia baba, do 160cm je hobit, od takych 160-167cm je priemer, moc si zovseobecnil obryna mi prijde skor taka nad 185cm ze pomaly vysoka ako vysoky chalan
ja len tak konstatujem, ze bud sa zvysujem alebo sa svet zmensuje
Ľudia nižší odo mňa v mojom veku sú cute Aj keď, viac dievčatá ako chalani, tých preferujem keď už, tak okolo mojej výšky... ale keby ma niekto fakt priťahoval, výšku by som neriešila.
k teme, je mi to jedno, zien vyssich ako ja nestretnem vela teda, rspkt zatial tak jednu, aj to mala opatky a bolo zo dva cm... a aj tak by som to neriesil ...
inak nedavno tu bola takato ista tema myslim, rspkt dost podobna, mam ich rad, trosku dvihaju ego aspon,
Ja mam výšku 168 a môj priatel má 174-5cm takže je to v pohode a neide vôbec o výšku aj keby neviem aký bol tak vždy ho budem ľubkať *** Sme na rovnakej úrovni dá sa povedať,výhoda je že ked mu idem dať pusku tak nemusím ísť na špičky a opačne on sa nemusí skláňať
neurazila D sranda musí byť ... a dík aspoň voľakto - mama ma chce nalievať pivom , aby som nerástla (zjavne sa jej to nepáči (má len 160cm) D a tak sú na tom aj všetci ostatní haha D ale hodí sa mi to pri športe D
ale mozno uz vela neporasties, lebo poznasm baby, co v tvojom veku rychlo narastli a po takej 15tke uz nerastli (ked 14, co tam mas napisane, je tvoj skutocny vek )
ja som zase opacny typ, vzdy som bola mensia, ale zase nasratsla som postupne, este aj po 18tke asi 3 cm a kludne by som este rada podrastla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Prekážalo by vám, keby bola vaša holka od vás nižšia ?
Ale aj tak, od tial po tial...
ja len tak konstatujem, ze bud sa zvysujem alebo sa svet zmensuje
ale babam to moze vadit ak je chalan nizsi..
@ladyfox poznam takych,ale to su zli chlapci ..
ale neni to sexy ked je chlap nizsi, to by musel byt ubersexy aby bol aspon sexy
k teme, je mi to jedno, zien vyssich ako ja nestretnem vela teda, rspkt zatial tak jednu, aj to mala opatky a bolo zo dva cm... a aj tak by som to neriesil ...
inak nedavno tu bola takato ista tema myslim, rspkt dost podobna, mam ich rad, trosku dvihaju ego aspon,
ale taka zuzanne112 keby mala aj 150 je mi to fuck
nijako by mi to nevadilo , ale cítila by som sa pri ňom divne - takže preferujem vyšších odo mňa D
ale mozno uz vela neporasties, lebo poznasm baby, co v tvojom veku rychlo narastli a po takej 15tke uz nerastli (ked 14, co tam mas napisane, je tvoj skutocny vek )
ja som zase opacny typ, vzdy som bola mensia, ale zase nasratsla som postupne, este aj po 18tke asi 3 cm a kludne by som este rada podrastla