no najprv som rozmyslala, preco to tvrdis, potom si vsimnem - Bratislava... vo vacsich mestach je takych dievcat viac, je lahsie ich stretnut, lebo su furt v uliciach, kaviarnach ci baroch... vysedavaju, nakupuju... realita je vsak taka, ze predstavuju mizivych par percent zo vsetkych slovenskych dievcat...
no a netreba zabudat na vlastny podiel viny, ked chce chlap prsnatu blondinku 175 cm vysoku, vysportovanu, tak sa nemoze divit, ze ma v hlave seno, cest vynimkam...
joj a aby som nezabudla, chlapi radi nazyvaju zlatokopkami vsetky baby, co sa nechaju pozvat a je im fuk, ci je to dovolenka alebo obycajna debilna kofola...
nemam rada, ked je chlapovi luto na mna obetovat dve eura (na kavu), svedci to o jeho charaktere...
väčšinou sú to len úbohé nuly, ktoré majú hovno a chcú mať všetko čo vidia na iných, no nedokážu si to splniť... preto hľadajú niekoho, kto im to splniť môže a jedna pred druhou sa utvrdzujú @12 ja žijem v malom meste oproti BA a také dievčatá by som mohol predávať na vlečky čo poznám
ale poznám aj normálne, ktoré majú u mňa rešpekt a obdiv
keď ma spolužiak pozve na večeru prímem pozvanie, ale s poznámkou, že s večerou si ma nekúpi...a div sa svete správa sa úctivo a slušne aj keď v reštaurácii nechá 30 euro
@zuzki11 ja som,
Dáma na úrovni ako som ja, sa nikdy nezahadzuje so žebrákmi, ktorí nakupujú na Miletičke a majú Audinu dovezenú z Nemecka za pár euri (sedláci).
@12 a 13 súhlasím, až na tú Bratislavu...aj keď je pravda, že čím väčšie mesto tým ich je viac - vysvetľujem si to ale tým, že viac obyvateľstva, väčšie množstvo ľudí s istými charakterovými črtami na osobu
@kitty7 tiež furt vysedávam v kaviarňach, dokonca aj nakupujem a kedysi som doma takmer ani nebola, furt iba niekde vonku a napriek tomu som posledných dvoch priateľov mala takých, že jednému som platila takmer všetko ja a druhého som rada kedykoľvek pozvala na jedlo, ak zrovna nemal peniaze.
nemám pocit, že zlatokopkovanie je podmienené tým, že niekto nie je domased.
jo, čím chcem odpovedať na otázku: v mojom živote peniaze nie sú niekde vysoko na hodnotovom rebríčku. rada sa mám dobre, rada si doprajem, ale nebudem kvôli tomu znižovať svoje iné hodnoty. keď chcem niečo podniknúť s niekým, s kým mi je dobre a chcem to proste podniknúť s ním, je mi jedno, či to platí on, či ja, či na polovicu. najmä, aby sme to proste spravili. furt mám okolo seba nejakých sockárov umelčekov, ktorým som schopná doniesť jedlo na celý týždeň, ak zrovna nemajú čo žrať, pretože ich mám proste rada. a aj mávam vzťahy práve s takými ľuďmi väčšinou takže sa ako zlatokopka zrovna necítim.
@grietusha nehovorim, ze normalne baby sa nedaju vonku stretnut, ja som mala tiez obdobia, kedy som furt niekde vysedavala a tiez obcas idem s kamoskou na kavu alebo s kamosmi na pivo alebo s chlapom na pohar vina... a tiez za to nie som zlatokopka
myslela som to tak, ze kedze pre zlatokopky je typicke promenadovanie sa po vonku, tak sa moze zdat, ze su vsade a je ich vela a pritom kopec normalnych dievcat proste len sedi doma (to neznamena, ze vsetky)...
@kitty7 ale hovno, generalizuješ. poznám baby, čo nevytrčia takmer nikam nos a viem, že by uprednostnili viac než len zabezpečeného chlapa. to sa proste nedá len tak povedať, že "aha, toto sú poznávacie znaky zlatokopky". promenádovanie sa po vonku
priatela alebo kamaratov za seba necham platit len vynimocne a aj to len drobnosti. A priatelovi to castokrat zas opatim ja. Ked proste viem ze kamarat si zaraba a ja nie a proste mu nebude chybat to euro za kofolu asam sa ponukne tak mi to pride fajn.. ale od nikoho to neocakavam a v prehnanej miere im to ani nedovolim
ale ked niekde na party chce daky chalan silou mocou pozyvat na alkohol nech sa paci... jamu branit nebudem. Ale vobec ma tym nezaujme skor si myslim ze je blby ale je to jeho vec.. vecsinou ho upozornim ze sa sice necham pozvat ale nech odo mna nic necakaani len tanec
a za to sa ani nehanbim a ani necitim zlatokopka
@grietusha tak snad sa bavime o Slovensku, ale dobre, maj si svoju pravdu, zlatokopky sedia doma a dufaju, ze ich v ich malej izbicke objavi Boris Kollar zo skoly/prace hned utekaju domov ulohy/domace prace robit a zvysok casu sa modlia za nasho pana premiera neviem sice, kedy teda kopu to zlato (rozumej lovia), ale dobre.
@grietusha mysli si co chces, mne je to jedno, ja som vyjadrila svoj nazor a tvoj ma vobec nezaujima, pre mna si jedna velmi protivna osoba a nemam zaujem s tebou akokolvek diskutovat.
ja si myslím že tých zlatokopiek nie je až tak veľa, len láskou sklamaní chlapi, alebo takí ktorých žiadna nechce to rozširuju že ženy su zlatokopky a nechcú ich lebo nemaju peniaze. však aj na pokeci mi jeden taký písaval že žiadna ho nechce lebo nie je ani pekný ani bohatý a furt sa len sťažoval. lenže problem bol v tom že je debil. a žiadna ho nechcela preto lebo sa ako debil aj spraval a furt sa len sťažoval. takého by nechcela asi žiadna a to nemusí byť ani zlatokopka.
samozrejme tým nechcem povedať že zlatokopky neexistuju. samozrejme že niektoré ženy také sú, ale ako vravím, nie je ich zase až tak veľa ako niektorí tvrdia.
ako som sa už vyjadrila raz k tejto téme, 99,99 percenta dievčat čo poznajú chlapi z Birdzu nie sú zlatokopky preto, že tie by o vás ani nezakopli tak nechápem čoho sa tak strašne bojíte.
A inak u mňa sa definuje zlatokopka ako extrémne dobre vyzerajúca žena, čo do seba veľa investuje, je dosť inteligentná, vie sa dobre správať v spoločnosti, má nejakú úroveň a ide po peniazoch. A tých teda ja veľa nestretávam. Ženy čo idú len po peniazoch a nič iné nespĺňajú sú pipky (alebo ako to nazvať...)
@grietusha no ja som sa už tiež niečo napočúval o tých ruských ženách od kamarátov čo cestujú a ked čítam blogy a podobne ale povedal by som, že Ukrajina je na tom ešte horšie, tam snáď stačí aby niekto prehovoril natívnou angličtinou a hlúčik okolo neho
a to nespomínam, že AIDS tam je rozšírené takmer ako v krajinách tretieho sveta
tak ale hold, chudoba je chudoba a perspektíva, že žena unikne vdaka nejakému mužovi-cudzincovi z jej dosahu...
Dievča sa chce vydať za chlapca:
Dievča: Máš BMW?
Chlapec: Nie.
Dievča: Máš dom?
Dievča: Máš peniaze?
Dievča: Tak sa za teba nevydám.
Chlapec: Načo mi bude BMW keď mám troje Ferrari.Načo mi bude dom keď mám tri súkromné ostrovy.A načo mi budú peniaze keď som šéf.
Dievča: Prepáč mi to.
Chlapec: Je neskoro.
@baggy Aby bolo jasné, 2/3 Ukrajinských žien si zachovávajú panenstvo do svatby a potrpia si na galantnosť svojho partnera (podržať dvere, odniesť nákup, rozprávať úctivo - nie vulgárne,...)
Hold západ je trošku iný medzi siedmačkami v triede jedinná panna a aj to je učiteľka
Inak množstvo "zlatokopiek" je dané mentálnou výchovou. Aj v prírode je to nastavené tak, že napr. srnka sa bude páriť len s najsilnejším jedincom, teda s tzv. alfasamcom. Je to preto, aby mala zdravé a silné deti. (aj Bambiho otec bol najsilnejší srnec
No a ženy, aj keď si to možno neuvedomujú, hľadajú podvedome vhodné podmienky na založenie rodiny - teda nebudú sa uchádzať o srdce bezdomovca, aj keby bol šlachetný a múdry, alebo by vyzeral ako Tom Cruise. Bude ich priťahovať ten, čo vie zabezpečiť všetko potrebné = podľa mentálnej výchovy touto spoločnosťou ten, čo je bohatý... :ehm: A to len tak nezmeníme :-S
@baggy Nevycucal som si to z prsta, pred cca dvomi rokmi som chcel obchodovať s Ukrainou a tak som zisťoval čo sa dalo, získaval som kontakty na ľudí v mnohých mestách aj na ukrajincov žijúcich v mojom okolí. A kto sa veľa pýta, veľa sa dozvie. Tie 2/3 mám z nejakej stránky o cestovaní, teraz ju nejako neviem vygoogliť - boli tam štatistiky z celej európy.. Dokonca poznám aj pár sexturistov, ktorý to potvrdili a povedali, že ženy sú tam ideálne manželky.
A čo sa týka AIDS, keď si pozorne čítal článok, ktorý si pridal, tak ti iste neušlo toto: "V západnej a strednej Európe je medzičasom hlavným spôsobom prenosu vírusu HIV pohlavný styk, vo východnej Európe ide o vnútrožilové užívanie drog". Takže na ukrajine to šíria narkomani, použitými ihlami. To hádam hovorí za všetko.
A keď budeš googliť aké tam v skutočnosti žijú ženy, tak nájdeš aj túto stránku: » men.sk/dievcata-z-vych...
Prajem pekný zvyšok víkendu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Ja sa priznávam
a ano! vsetky sme na 100 percent zlatokopky!
no a netreba zabudat na vlastny podiel viny, ked chce chlap prsnatu blondinku 175 cm vysoku, vysportovanu, tak sa nemoze divit, ze ma v hlave seno, cest vynimkam...
nemam rada, ked je chlapovi luto na mna obetovat dve eura (na kavu), svedci to o jeho charaktere...
@12 ja žijem v malom meste oproti BA a také dievčatá by som mohol predávať na vlečky čo poznám
ale poznám aj normálne, ktoré majú u mňa rešpekt a obdiv
Dáma na úrovni ako som ja, sa nikdy nezahadzuje so žebrákmi, ktorí nakupujú na Miletičke a majú Audinu dovezenú z Nemecka za pár euri (sedláci).
nemám pocit, že zlatokopkovanie je podmienené tým, že niekto nie je domased.
jo, čím chcem odpovedať na otázku: v mojom živote peniaze nie sú niekde vysoko na hodnotovom rebríčku. rada sa mám dobre, rada si doprajem, ale nebudem kvôli tomu znižovať svoje iné hodnoty. keď chcem niečo podniknúť s niekým, s kým mi je dobre a chcem to proste podniknúť s ním, je mi jedno, či to platí on, či ja, či na polovicu. najmä, aby sme to proste spravili. furt mám okolo seba nejakých sockárov umelčekov, ktorým som schopná doniesť jedlo na celý týždeň, ak zrovna nemajú čo žrať, pretože ich mám proste rada. a aj mávam vzťahy práve s takými ľuďmi väčšinou takže sa ako zlatokopka zrovna necítim.
ale zase, ak som s mojim mužom aj preto, že sa okolo neho pohybuju super ľudia a dostanem sa na miesta kde by som sa ináč nemohla, som zlatokopka?
lebo teda pre peniaze s ním nie som isto, takže toto by jediné prichádzalo do úvahy
myslela som to tak, ze kedze pre zlatokopky je typicke promenadovanie sa po vonku, tak sa moze zdat, ze su vsade a je ich vela a pritom kopec normalnych dievcat proste len sedi doma (to neznamena, ze vsetky)...
ale ked niekde na party chce daky chalan silou mocou pozyvat na alkohol nech sa paci... jamu branit nebudem. Ale vobec ma tym nezaujme skor si myslim ze je blby ale je to jeho vec.. vecsinou ho upozornim ze sa sice necham pozvat ale nech odo mna nic necakaani len tanec
a za to sa ani nehanbim a ani necitim zlatokopka
@jasmiine pretože som to zažila už mnohokrát a rozprávala som sa s mnohými, ktorí to zažili tiež.
To by bola frekvencia "výnimiek" ako v slovenskom pravopise
A na zlatokopku nie som príliš sexy.
samozrejme tým nechcem povedať že zlatokopky neexistuju. samozrejme že niektoré ženy také sú, ale ako vravím, nie je ich zase až tak veľa ako niektorí tvrdia.
A inak u mňa sa definuje zlatokopka ako extrémne dobre vyzerajúca žena, čo do seba veľa investuje, je dosť inteligentná, vie sa dobre správať v spoločnosti, má nejakú úroveň a ide po peniazoch. A tých teda ja veľa nestretávam. Ženy čo idú len po peniazoch a nič iné nespĺňajú sú pipky (alebo ako to nazvať...)
a to nespomínam, že AIDS tam je rozšírené takmer ako v krajinách tretieho sveta
tak ale hold, chudoba je chudoba a perspektíva, že žena unikne vdaka nejakému mužovi-cudzincovi z jej dosahu...
Dievča: Máš BMW?
Dievča: Máš dom?
Dievča: Máš peniaze?
Dievča: Tak sa za teba nevydám.
Chlapec: Načo mi bude BMW keď mám troje Ferrari.Načo mi bude dom keď mám tri súkromné ostrovy.A načo mi budú peniaze keď som šéf.
Dievča: Prepáč mi to.
Chlapec: Je neskoro.
Hold západ je trošku iný medzi siedmačkami v triede jedinná panna a aj to je učiteľka
No a ženy, aj keď si to možno neuvedomujú, hľadajú podvedome vhodné podmienky na založenie rodiny - teda nebudú sa uchádzať o srdce bezdomovca, aj keby bol šlachetný a múdry, alebo by vyzeral ako Tom Cruise. Bude ich priťahovať ten, čo vie zabezpečiť všetko potrebné = podľa mentálnej výchovy touto spoločnosťou ten, čo je bohatý... :ehm: A to len tak nezmeníme :-S
ale aj tak tým 2/3 veľmi neverím, resp. ako si prišiel presne na tento údaj
» primar.sme.sk/c/5474384/aids-...
» www.rozhlas.cz/zpravy/evropa/_...
nemyslím, že by sa AIDS šírilo najrýchlejšie na svete v krajine kde 2/3 ľudí čaká so sexom do svadby
A čo sa týka AIDS, keď si pozorne čítal článok, ktorý si pridal, tak ti iste neušlo toto: "V západnej a strednej Európe je medzičasom hlavným spôsobom prenosu vírusu HIV pohlavný styk, vo východnej Európe ide o vnútrožilové užívanie drog". Takže na ukrajine to šíria narkomani, použitými ihlami. To hádam hovorí za všetko.
A keď budeš googliť aké tam v skutočnosti žijú ženy, tak nájdeš aj túto stránku:
» men.sk/dievcata-z-vych...
Prajem pekný zvyšok víkendu
Ďakujeem
Zlatokopky sú zlé.