@nobile mna raz v buse a raz v obchodnom centre ked som čakal na kamoša
No a raz tak že som sa s tým típkom bavil cca ako 15-ročný (istý čas som s ním cvičieval) a bol to pre mna šok ked som sa to dozvedel, ešte ma aj volal či sa nepôjdme prejsť autom to by mohlo škaredo dopadnúť
ku môjmu prišiel bezdomovec (opitý pravdaže) a začal naňho kričať že "a ty si jak buzna! jak baba vyzeraš! sa spamätaj! ostriha sa abo čo! úplný buzík!!!" bolo to preto, lebo mal dlhé blond vlasy... vtedy som sa neudržala a musela sa smiať ako blbá
@semhamforas ...Ocividne chcel rozvinut vase priatelstvo v pekny vztah !
...Za inych okolnosti by som sa otocil a ignoroval ho ...Ale vtedy som bol pripity a jak tak na mna cumel a obcas sa aj usmial, tak som vstal pozrel sa na lavo aj na pravo a prij*bal mu
...Potom mi vratil a tak sme si este par ran rozdali, kym ma nevytrepali z busu
...Jeho tiez, ale inym vychodom a jak som p*coval este, radsej sa rychlo pobral inym smerom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
- emanuel. škoda reči.
sa ti zdá.
...V bare som bol dokonca s kamaratkou a viditelne sme sa vykusavali.
A aj tak za mnou siel, ked som sa vybral na hajzel a spraval mimoriadne podozrivo
A v buse jak ma prepaloval ociskami typek, tak som sa s nim pobil
...Hrozne ma to nasralo
No a raz tak že som sa s tým típkom bavil cca ako 15-ročný (istý čas som s ním cvičieval) a bol to pre mna šok ked som sa to dozvedel, ešte ma aj volal či sa nepôjdme prejsť autom to by mohlo škaredo dopadnúť
...Za inych okolnosti by som sa otocil a ignoroval ho ...Ale vtedy som bol pripity a jak tak na mna cumel a obcas sa aj usmial, tak som vstal pozrel sa na lavo aj na pravo a prij*bal mu
...Potom mi vratil a tak sme si este par ran rozdali, kym ma nevytrepali z busu
...Jeho tiez, ale inym vychodom a jak som p*coval este, radsej sa rychlo pobral inym smerom
filip