Ako som si toho všimla, dievčatá a ženy, pri chôdzi vrtia bokmi a me je to veľmi čudné. Ako tak môžu chodiť? Vyskúšala som to a vyzerala som pri tom veľmi čudne. Tak už ani nechodím.
Vrtenie bokmi je len pri tanci a nie pri chôdzi. Čo vy na to povi
Ako dievčatá by ste mohli vedieť, že ženy nevrtia bokmi kvôli pohladom chlapov (áno sem tam to skutočne prikrášlite a vyzývate nás k šaleniu), ale je to zapríčinené odlišnou stavbou ženskeho tela od tela muža. Jednak kvôli širšej a odlišnej panve (nakoľko raz budete maminy) ako aj ťažisku tela... Takže každá baba vrtí bokmi, či viac, či menej...ale vrtí
@ikuto ked to je prirodzeje je to pekne? ked vidim "baculku" ako ide po chodniku a sadlo sa jej hupe zo strany a stranu do bokoch ako chodi...moc pekne mi to nepripada ..
Ja bokmi vrtim zasadne v momentoch, kedy sa mi strasne chce na zachod. Inak nie, lebo by som sa bala, ze si ma psychika poda a zrazu sa mi bude chciet .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Nemozu predsa chodit chlapsky
Ako dievčatá by ste mohli vedieť, že ženy nevrtia bokmi kvôli pohladom chlapov (áno sem tam to skutočne prikrášlite a vyzývate nás k šaleniu), ale je to zapríčinené odlišnou stavbou ženskeho tela od tela muža. Jednak kvôli širšej a odlišnej panve (nakoľko raz budete maminy) ako aj ťažisku tela... Takže každá baba vrtí bokmi, či viac, či menej...ale vrtí
inak chodiť ani neviem...
a kto chodí na vysokých opätkoch mi potvrdí že vtedy sa inak ani chodiť nedá
Viem len že chodím normálne ..A ...Že by som nejako extrémne vrtela bokmi,to teda nie ...Proste idem
a ja chodim strasne retardovane ale neviem cim vrtim