@etelnair ty máš jediné šťastie že ťa mám príliš rada na to aby som ti povedala niečo škaredé! tak to láskavo nezneužívaj!
@vsetkynikyobsadenedoboha ale ja som nepovedala že toto je jediný ideál krásy je to len predstava ktorá sa mi zrodí v hlave pod pojmom "chutný chalan" ...
@klaudiqaaa ale ked mi vybehne na Moj Birdz hentento pajac s nahodenym usmevom c. 2 -.- ....btw ako dlho sa on vydrzi nechat takto fotit na jeden nadych?
@ sandy114 Byt tebou ani s tym by som nepocital keby chces najdes okolo seba kludne aj 25 rocnych panicov zalezi len od toho ako moc hladas a ako moc ho chces najst .
@depropex flip neznamená vtip .... flip je niečo ako sranda ... hovorí sa to na zážitky a ták ... flip je proste napr: že napadla nás veverička .... a bol flip ... chápeš?
@pershing363 jak po východniarsky? vy to nepoužívate?
Zabudol som sa spýtať, kto z vás bol pri tom hore. Mám na mysli, kto z vás bdel a kto nie.
A zaiste by viacerých prítomných zaujímalo, či si už aj ty zbavená tohoto problému, prípadne koľkí sa o to postarali. Mená a adresy môžeš aj nemusíš uvádzať.
Ty si to počula? Veľmi som kričal, takže o hovorení nemôže byť reč, ale som spokojný, že si dopočula.
A zaiste neverím, že si nepochopila, čo som tým chcel "povedať". Netvrdím, že neviem byť nepekný, len volím viac hravú formu a nezvyknem si dovoliť hodnotiť niekoho výzor tak, že verejne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
( och áno, teším sa na komentáre metlakov a rôznych "anticukríčkovo a antimetrosexuálne" zaujatých jedincov )
@prodigy1 dík
@vsetkynikyobsadenedoboha ale ja som nepovedala že toto je jediný ideál krásy je to len predstava ktorá sa mi zrodí v hlave pod pojmom "chutný chalan" ...
@prodigy1 ty nemôžeš s ničím ale cez víkend mi priateľ povedal že chutím úžasne so šľahačkou, čokoládou a jahodami
A ty?
@pershing363 jak po východniarsky? vy to nepoužívate?
Neviem.
A strašne pri tom kričal?
Zabudol som sa spýtať, kto z vás bol pri tom hore. Mám na mysli, kto z vás bdel a kto nie.
A zaiste by viacerých prítomných zaujímalo, či si už aj ty zbavená tohoto problému, prípadne koľkí sa o to postarali. Mená a adresy môžeš aj nemusíš uvádzať.
Ty si to počula? Veľmi som kričal, takže o hovorení nemôže byť reč, ale som spokojný, že si dopočula.
A zaiste neverím, že si nepochopila, čo som tým chcel "povedať". Netvrdím, že neviem byť nepekný, len volím viac hravú formu a nezvyknem si dovoliť hodnotiť niekoho výzor tak, že verejne.
mena a adresy si necham pre seba... nekrical nikto, pacilo sa im to
Inak; Nie, ani to neplanujem.