Alebo ste poculi , ze to niekto dostal vo vasom okoli. Kamoska sa toho dost boji. Zvykla som si na tampony a su ovela pohodlnejsie ako vlozky. Samozrejme, hygiena je na prvom mieste. No poslednych par dni nad tym uvazujem...
ked som mala asi 12 - 13 r. tak sa mi stalo, ze sa mi z nicoho nic zvysila teplota na 40 stupnou, doslo mi mega zle, zrazu klesla na 35 stupnou a potom na 39 stupnou. vybrala som si tampon a do 5 minut som bola ok, takze asi? netusim
@lenkaska1 akoze toto myslis vazne ze sa toto niekoho pytas hej? jasne idem to tu s tebou rozoberat o__O myslim ze @11 bohate staci na vyjadrenie mojho nazoru
@najivna nie kristepane ale potom nechápem tvoju reakciu.. @11 lebo podľa mňa to platí pre 95% ľudí.. že ísť do školy je nevyhnutnosť a hento nie je nevyhnutnosť.. chápeš???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Nikdy v živote som sa nad tým nepozastavila,vôbec vôbec sa nebojím. A vôbec mi to nevadí že tam ,,isté % nebezpečenstva je "
Vlastne,ono tam ani nie je
takisto ako sa nebojim chodit sama do skoly ked ma po ceste moze niekto zavrazdit a ako sa nebojim chodit cez cestu ze ma zrazi auto