ahoj takže chcel by som mat naozaj už volaku fajn osobu pri sebe mislým dievča lebo je mi takto smutnoo ( ale neviem sa dat do kontaktu s dievčatom hambim sa za seba ako vyzerám neviem prečo ale to prejde po čase ale i tak nechcem byt už takto
Musis si uvedomit, ze baby maju rady ked z chalana citia zdrave sebavedomie , neviem ako ale zmen svoj pohlad na sameho seba.
A never tomu ze o vzhlad nejde vobec ako pise @19 , bohuzial je to blbost a ludia to pisu aby to pekne vyzeralo pred ostatnymi , ale ziadna zena nechce muza s ktorym sa dokaze porozpravat sice ale ked sa na nu pozrie tak sa z neho doblve.
však jasne máte pravdu noo o vzhlad aj celkom ide ale tak ked sa kuknem sa na seba ja si mislým že zo vzlhadom problém nemám skor si neverim a tak vieš no nemám sebavedomie
prečítal som to tri krát ale asi mám problém s porozumením textu pretože som nenašiel otázku Či to je ako nejaký pokus o zoznámenie a majú ti teraz písať?
@james144 nie si sám ja som na tom podobne ... a @pifcinko asi bude fakt problém s tým sebavedomím ... a súhlasím s @orajzdrib skoro ma porazilo keď som videla to tvoje mislým ako nepoviem človek sa pomýli ale dvakrát a to pritom ťa ešte predtým upozornil aj @mcvpn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
myslím myslíme
myslíš myslíte
myslí myslia
a nehanbi sa
A never tomu ze o vzhlad nejde vobec ako pise @19 , bohuzial je to blbost a ludia to pisu aby to pekne vyzeralo pred ostatnymi , ale ziadna zena nechce muza s ktorym sa dokaze porozpravat sice ale ked sa na nu pozrie tak sa z neho doblve.
začať treba od seba. byť milý, ale nevtieravý, vtipný a nie hrubý... celá veda.
a tobje :@pifcinko abys se nehambil před holkama protože je to třapný:/
a gdýž ti nejaká holka napíše tak se snů normálne bav tohle je má řada