Priam jednoduchá otázka pre Vás dievčatá čo ste ešte hore stuck_out_tongue:áčia sa Vám chalani dlhovlasý krátkovlasy ,vysoký s vypracovaným telom alebo s tetovaním?Alebo ako by ste ohodnotili napriklad mna ?
bez ohľadu na to ako vyzeráš, keď sa prezentuješ spôsobom, z ktorého je takto strašne vidieť, aký si si neistý sám sebou, tak sa ženám páčiť nebudeš... žena očakáva presný opak
aspon o hlavu vyssi odo mna, ale nie zas prilis vysoky, blond vlasy (prirodzene), sirsie ramena a celkovo vacsia a vyraznejsia horna cast tela a chudsie nohy s malym zadkom.
@ruderenee tak to som ja. až na tie veľké ruky, to neviem posúdiť ale musí to byť vtipné, kebyže ma niekto teraz vidí v izbe, ako si dve minúty kukám na dlane...
jak čítam tie komenty som hotovy z toho ze dost zenam sa na chalanoch pacia Ruky... ked som dostal prvy krat ten kompliment nevedel som ci mam byt rad alebo sa uraziť
vysoký s primerane vypracovaným telom (žiadny kulturista, ale ani taký bezsvalovec ) a páči sa mi na chalanoch pekný úsmev pekné ruky, teda hlavne nechty si na chalanoch tiež dosť všímam a aj tmavšia pokožka sa mi páči
neodvážim sa tvrdiť nejaký presný typ chalana, pretože mne sa zakaždým zapáči úplne niekto iný .. proste mne ani poriadne nezáleží na tom či sa podobá na toho predchádzajúceho, ale na tom, aký v skutočnosti je.. a zakaždým sa mi zpáči dobrák..
Okolo 180cm, bez viditeľných svalov, sebavedomí, až arogantní, modrozelené oči, na farbe/dĺžke vlasov nezáleží ale aspoň 5cm aby mali, hlavne aby boli pekné a upravené, takisto celý muž by mal byť upravený a voňavý.
A raz som bola obvinená, že som zaťažená na diabetikov, ale to je čistá blbosť. Snáď.
hnedovlasý, hnedooký, s roztomilou tváričkou, vyšportovanými ramenami a sexi lýtkami , s tmavšým obočím..hlavne nech nemá melír a ani piercing, taký prirodzený
Ja sa na túto záležitosť nepozerám týmto pohľadom. Nepotrebujem vysokého, s vypracovaním telom - a nie, nepáčia sa mi piercingy, tetovania, tunely... Samozrejme, musí ma priťahovať aj navonok, ale dôležité je aj jeho správanie - žiadny alkoholik, aktívny fajčiar, drogy už vôbec nie, výbušná povaha, náladový... nebudem ďalej vypisovať, veď ja najlepšie viem
@asceticjunkie Vidieteľné svaly proste nemám rada, upravený znamená čisté, vyžehlené oblečenie, nesmrdí a nemá mastné vlasy, a na diabetikoch ma neláka nič špeciálne možno som sa maximálne len zbláznila zo svojej matky, a neviem o tom, ale to bolo asi len v rámci toho že si zo mňa môj priateľ robil srandu
@kirk6661 ano, aj voči mne, keď na mňa človek občas nie je hnusný správam sa príšerne, príliš si dovoľujem, a snažím sa ľuďmi manipulovať
@candy36 To už je len tvojou výhodou ked vieš manipulovat,a ten druhý si to nechá,tak ja som si to nenechal od žiadnej. Dale sú také typy,chlap má byť dominantný.
vyzor: vysoky - aspon 190cm, hnede oci, hnede vlasy (ale na tych az tak nezalezi), postava normalna (radsej chudsi ako pri sebe, nadmerne svalstvo tiez nemusim), zarastat bohvieako nemusi (resp. nezalezi mi na tom), tetovanie NIE, piercing NIE, ciste nechty, nesmie smrdiet.
povaha: vtipny (ale nie vtipalek), skor taky inteligentny humor, ironicky (aj sarkazmus vitany), nech vie prijat narazky (posmesne, ale v dobrom myslene) a taktiez nech vie, kde su hranice zabavy, nech je rozhladeny (hudba, kultura, umenie) a nech rad cestuje, nech pozna (ne)daleke miesta a nech pozna svoju cenu, ani skromny ani namysleny, nech je velmi intelignetny aby som ho mohla obdivovat a zaroven sa s nim porovnavat, nemusi byt vrcholovy sportovec, ale nech mu kazdy sport ide aspon na dovolenkovej urovni, nech je spontanny a lahkomyselny, ale zaroven uvazlivy, a najhlavnejsie nech VIEM/VIDIM, ze sa ku mne sprava inak ako k ostatnym. nech nefajci a nie je agresivny. Ked sa pije, nech je skor zabavny a pritulny, ako popudivy a vztahovacny.
tolko k nemu (dokonca konkretna osoba, ktora existuje - nie, nechodim s nim)
...taký aký je ten môj - stredne vysoký, nie chudý, ani tučný (nepáči sa mi objímať ceruzky , taký, ktorý sa snaží o seba starať, cvičí, nefajčí (pripadne iba so mnou príležitostne), tetovanie môže byť, ale nie niečo mega a nevkusné, piercing...hmmm podľa toho aký na kom.. Páči sa mi elegantne inteligentne oblekovo oblečený chlap , ale samozrejme, vždy to nejde, proste tak normálne a pritom sexi. Milujem môjho priateľa a páči sa mi v každom smere - proste by ste museli vidieť
Takže v každom smere porovnávam chlapov podľa neho. A jeho vlastnosti? Inteligencia, všeobecný prehľad, komunikačná bezbariérovosť, humor, šikovnosť v bežných veciach, ovládanie gramatiky atď....
Proste pre každého je ideál úplne iný - čo sa páči mne, nemusí sa niekomu inému....
..A vyjadrenie na teba? Z môjho prvého pohľadu by si mal trošku pribrať - ako som už uviedla na začiatku aký "typ" sa mi páči (žiadne ceruzky D).....
Dievčatá, nič v zlom ale, keď som čítal tie vaše komentáre tak som si myslel, že vy opisujete dievča a nie chlapca. Vám sa páčia čoraz viac a viac ženštilý chlapci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
vlasky, piercingy, kerky, nom nom
(no a pre kazdu je nieco ine sexi)
@patricino nebral by si?
a tak no
.
.
.
.
.
.
.
nie nechrlim pavucinu
vysnivajme @patricino -vi stretnutie s hayley v modrom z neba
@klaudiqaaa ako vyzeraju pomilovaniahodne pery a stenacie oci?
@naily ?
@ryanek me too, ale ber to ako plus, velke ... true story,
A raz som bola obvinená, že som zaťažená na diabetikov, ale to je čistá blbosť. Snáď.
No a čo ťa to tak láka na tých diabetikoch?
kanady, kožená bunda, počúva skvelú hudbu, chodí na koncerty, kerky, tunnel.. om nom nom :3
@kirk6661 ano, aj voči mne, keď na mňa človek občas nie je hnusný správam sa príšerne, príliš si dovoľujem, a snažím sa ľuďmi manipulovať
» lookbook.nu/files/looks/lar...
» lookbook.nu/files/looks/lar...
niečo takéto
povaha: vtipny (ale nie vtipalek), skor taky inteligentny humor, ironicky (aj sarkazmus vitany), nech vie prijat narazky (posmesne, ale v dobrom myslene) a taktiez nech vie, kde su hranice zabavy, nech je rozhladeny (hudba, kultura, umenie) a nech rad cestuje, nech pozna (ne)daleke miesta a nech pozna svoju cenu, ani skromny ani namysleny, nech je velmi intelignetny aby som ho mohla obdivovat a zaroven sa s nim porovnavat, nemusi byt vrcholovy sportovec, ale nech mu kazdy sport ide aspon na dovolenkovej urovni, nech je spontanny a lahkomyselny, ale zaroven uvazlivy, a najhlavnejsie nech VIEM/VIDIM, ze sa ku mne sprava inak ako k ostatnym. nech nefajci a nie je agresivny. Ked sa pije, nech je skor zabavny a pritulny, ako popudivy a vztahovacny.
tolko k nemu (dokonca konkretna osoba, ktora existuje - nie, nechodim s nim)
Takže v každom smere porovnávam chlapov podľa neho. A jeho vlastnosti? Inteligencia, všeobecný prehľad, komunikačná bezbariérovosť, humor, šikovnosť v bežných veciach, ovládanie gramatiky atď....
Proste pre každého je ideál úplne iný - čo sa páči mne, nemusí sa niekomu inému....
..A vyjadrenie na teba? Z môjho prvého pohľadu by si mal trošku pribrať - ako som už uviedla na začiatku aký "typ" sa mi páči (žiadne ceruzky D).....
...je to všetko diskutabilné
» postimage.org/image/f5aod13jl...