všretky nie... a ahlavne keď ich je moc aj tých pekných...a potom je tu prípad "babičkiných" :/ to ako dneska chalanisko vo fronte pred busom predomnou... videla som sa v tej staromódnej obývačke s párnokopytníkmi na stene a trpela som!
a zdá sa mi že jeden tester absolútne fajnovej mužskej vône sa mi povaluje v taške
raz som s ajednym sprachacom musela osprchovat, bol to bohovský pocit. ale stava s ami ze mi nejaky chlap tou svojou vonakou aj dost smrdi hlavne ak to z neho tiahne
Ironia osudu že tatko si kúpil tú istú voňavku čo mal bývalí takže si viete predstavit čo fetujem po večeroch..... a btw:prvá vec čo si všímam na chlapoch je asi vůůňe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
radšej mám, keď chlap smrdí
a zdá sa mi že jeden tester absolútne fajnovej mužskej vône sa mi povaluje v taške
vo voľnom čase chodievam do kúpeľne a fetujem to
nesmrdí mi
ale ja väčšinu vôní rozdeľujem na smrdia/nesmrdia mi, musí to byť dačo fakt extra, aby ma to zaujalo
ked sa ti zdá anketa až taká stupídna, tak prečo sa obťažuješ vyjadrovať sa?
ale samozrejme nie všetko vonia dobre, tak ako aj pri ženských..
just ironically
podotýkam slovo vôňa
adidas mi väčšinou strašne smrdia
a z parfémov milujem paco rabanne one million
A páči sa mi, keď sa chalan oholí a dá si kolínsku