treba sa o seba starať celý rok... ja holím všetko okrem hlavy a tváre a chlapi by sa mali tiež o seba starať... podpazuchov chlpy fuuuuuj a tam dolu sa treba tiež upravovať chlapci
@krutafunebracka tak preco to reda robis ked ti natom nezalezi? predsa ti len natom zalezi ! cize niesi az taka antichlapska a antivsetkocosaintimityamuzovsexuzientika-vá alebo naozaj niesi a si len volaky covek(muz/zena) alebo dokonca samotny tomas autor birdzu ktory vymyslel nick krutafunebracka aby bol zaujimavejsi
@Frxxx Len tak. V podstate tentokrát keď som si holila, tak to bolo pre istotu, keby som mala ísť k lekárke, lebo keď som tam bola pred rokom a mala som chlpaté nohy, tak to bolo trošku trápne.
@krutafunebracka to je kokocina holis si nohy kazdy den cely rok lebo raz do roka pojdes k doktorke...a bude ti kukat nohy???.. tak aby to nebolo trapne ze mas na nich burinu ale ked v lete ides do obchodu a mas tam burinu jak svet a kukaju na teba chalani to uz nieje trapne ? sak lekar ma preto vecie pochopenie ten uz urcite vselico videl...a preco ti kukala na nohy?
@Frxxx Ale nie. Za túto zimu som si oholila nohy asi dvakrát. A nevedela som, či ma nakoniec zavolá na preventívku, ale nezavolala, našťastie.
A v lete to trochu krotím, aby nebolo teplo. A ako by mi na ne asi tak pozerali? To sa nedá. (Síce tiež nechápem ani prečo by mali, ale to je už vedľajšie, keďže nemajú ako.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
168 komentov
@8 Hnus, ale čo už, keď to niektorí robia.
@11 Pod pazuchami by mali všetci a pravidelne.
Inak nie je vám potom zima?
inak ja si ani neviem predstavit dievca s chlpatou nohou (ucitelky zo skoly neratam)
@krutafunebracka a ty si holis????
@pershing363 no ukaz nam tu svoju izolaciu
to fakt tu mam vycapit svoj nobasil?
no ved na to vsetci cakame tak nezdrzuj!!
mam tu zle svetlo
noa?
A v lete to trochu krotím, aby nebolo teplo. A ako by mi na ne asi tak pozerali? To sa nedá. (Síce tiež nechápem ani prečo by mali, ale to je už vedľajšie, keďže nemajú ako.)