jednoznacne SONY. Sony kvalita. mas ako s fotakmi co si vyberes Sony alebo olipus. Sony(zrkadlovka). ja by som hodnotil to Sonycko nedjem sa rozpisovat lebo zasa napisem taku "bujacinu"
napisem to takto brigadoval som v OKEY elektro. a tam sme mali SONY. Ono kvalita je najlepisa v DV cize tie male kazetky. cize tie co maju pamat alebo su na karti gigove su zevraj zle a nie su az take pekne. Ak si porovnas SONY a JVC porozmyslal by som asi medzi JVC uz skvor. Ale kvalitne su SONY. Co som ja bol za ten mesiac v OKEY tak sa predali asi tri kameri jedna SONY za dakch 15 000 JVC za 11 000 a potom asi este JVC za 8000Sk.
Canon ani poriadne neopzna, zas si treba popozerat kvalitu. Ak mam raz kameru tak na co mi bude kamera na fotenie. cize zbytocna polozka. kvalitna fotka - fotaparat. kvalitne video - videokamera.
Ale kedze mam doma par vyrokov sony a su bez chyby. Ja by som skvor povedal. Daj prestny typ Canon a Sony. Ale podla mna by vyhral SONY
ale zaujimave ze sa to podoba na tie HD masinky. v tomto neviem. ono ked si zoberes kup si SONY daky co a viem MiniDV DCR-HC37E. mas lasika usetrene par tisic vydrzi ti dakych 15 hodin. ja by som si uz tuto radsej. ak kvalitna kamera tak ta by stala viac. pokail to ces na bezne pouzivanie ti staci aj ta
Ejha, tá sony vypadá že je nad 100 a ja som si dal predsavzatie že nad 100 nie
ako takto, nepoviem profesionálne, ale profesionálnejšie, čiže ostrejší a farebnejší obraz, čistejší zvuk, lepšia oixelácia ako obyčajné domáce mini DV...zatial nepotrebujem nejakú za 150 tisíc
ona ja neviem ale je tam DCR ale mne to vypada ako HD uz ako ja v tom profik ni esom ale pokial ces natacat ako sa tvoja mam hada s ocom ti staci MiniDV. pokial profesional tak tam su uz ine paky a lepia kvalita. uznaj naco investovat vela pokial ta to nema zivit.
127 000 stoji ta HDRFX7E
a da MiniDV stoji 10 000. mne by stacila aj ta mala.
ja sa do toho nejak nevyznam moc ale mne by stacila ta za 10 000. samosky s porovnanim s canon je lepsia canon ale za vedsiu cenu zasa
začínať treba v menšom, ja mám už takú malú, zatial stačí. To sa má tak že ja si plánujem kúpiť kameru až o dva roky, tých 70 tisíc za ten čas nasporím bez toho aby som sa mal nejak extra obmedzovať....a ked s tou kanonkou nebudem spokojný, možem ju stále do dvohc rokov vrátiť
či ma to má živiť je otázne. Zistím do dvoch rokov, a ak sa rozhodnem že nie tak je výhoda že mám na účte 70 tisíc trebárs na auto
ale zatial to berme tak že by som sa tomu mal profesionálnejšie venovať....tak šup šup, radťe mi
Ja sa do toho nevyznam,ale mne hovorili znami ze canon neni dobry lebo oni mali aj fotak aj kameru a ze sa im dojebaval lebo sa vsade zachytaval piesok a take vseliake male sajrajty.Tak ze uz tu znacku nekupuju,lebo kazdy rok isiel bud do opravy alebo kupovali novy,ale viac neviem,ani nemam osobnu skusenost tak neviem.
sony ma v tom aj spickovy servis a podobne. ale aj tak. nic sa nechyta na stary dobry (a dodnes v TV pouzivany) betacam akurat, ze len prehravac stoji cez 300 000 ...
vidím vidím, a už sa preorientovávam viac na sony ved mám aj teraz kameru sony a jediná vec čo s nou bol problém je že sa jej zaniesli hlavice ale to sa stáva po čase každej ( na to že ju máme už 5 rokov šlape dobre )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Inak toto neber ako provokáciu
Canon ani poriadne neopzna, zas si treba popozerat kvalitu. Ak mam raz kameru tak na co mi bude kamera na fotenie. cize zbytocna polozka. kvalitna fotka - fotaparat. kvalitne video - videokamera.
Ale kedze mam doma par vyrokov sony a su bez chyby. Ja by som skvor povedal. Daj prestny typ Canon a Sony. Ale podla mna by vyhral SONY
» www.canon.cz/produkty/videok...
» www.proficams.eu/index.php?page=...
tento je lepsi je to sony a aj vzhlad lepsi pocet pixelov je viac. a ceny je vadsia tiez
ako takto, nepoviem profesionálne, ale profesionálnejšie, čiže ostrejší a farebnejší obraz, čistejší zvuk, lepšia oixelácia ako obyčajné domáce mini DV...zatial nepotrebujem nejakú za 150 tisíc
127 000 stoji ta HDRFX7E
a da MiniDV stoji 10 000. mne by stacila aj ta mala.
ja sa do toho nejak nevyznam moc ale mne by stacila ta za 10 000. samosky s porovnanim s canon je lepsia canon ale za vedsiu cenu zasa
či ma to má živiť je otázne. Zistím do dvoch rokov, a ak sa rozhodnem že nie tak je výhoda že mám na účte 70 tisíc trebárs na auto
ale zatial to berme tak že by som sa tomu mal profesionálnejšie venovať....tak šup šup, radťe mi
ok tak podte do mňa a radte mi dalej...