Co by ste urobili, keby vam znamy, ktoreho mate celkom ze rad{rada| vpohode posle intimnu fotku.V zivote odomna nevytlcie nikto meno, ani najblizsi priatel ale ja neviem, ci ho to uspokojilo, alebo momentalny skrat, alebo potrebuje vazne nejako pomoct, al
mozno ta len skusa zaujat mozno chova k tebe city o ktorych si mysli ze ak by ti ich povedal tak neuspeje a ta fotka ak ti ju poslal vedome tak urcite s nejakym cielom nadviazat kontakt intimneho charakteru.
no možno sa mu pači prekvapiť nezvičajnim sposobom alebo chcel naznačiť že ta ma rad a myslel si že je to najlepši sposob nerob si stoho nič a spitaj sa ho čo tim myslel ak to nepomože tak mu nieako pomož
no rozhodne to neni normálne správanie a už vobec nie v takom veku (aspon predpokladám že je v podobnom veku ako ty) Buď mal nejaký skrat, alebo možno chcel len skúsiť ako zareaguješ, taký menší testík... Nemyslím si že zrovna city by niekto takýmto spôsobom prejavoval..
podla mna ak to neposlal nahodou (ze sa pomylil a chcel to poslat niekomu inemu) tak bud je velky exhibicionista alebo ma evidentne problem. pokial je exhibicionista tak je to ok ale nech sa kroti . a ked predtym taky nebol tak podla mna mu chyba dievca a takto si to kompenzuje. asi ho to vzrusuje. takze ja by som sa ho na tvojom mieste spytal ci potrebuje tvoju pomoc (samozrejme len v ramci kamaratstva)
@0 intimnu neintimnu, aj ja sa obcas chvalim a si myslim ze je cim... ale nerobim to kvoli tomu, proste sa mal chut ukazat, nieco homozno trapilo... hmm tazko povedat... a asopn mozes poobdivovat krasu ludskeho tela... ja som stale vravel ze dnesna doba sa mi nepapi... kiezby sme zili v starovekom grecku... na olympiade sa sportovalo nahi a nikto sa nehambil...
Spomínam si na jedného ožratého známeho ktorý tiež nemal ďaleko od toho aby niečo takéto urobil (nechcel to posielať mne, ja som len ten rozhovor videla)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@5 normalna konverzacia, so starym znamym....ale myslela som, ze si robi srandu a posle nejaku kravinu, pocitacom upravenu