Je mozne aby dinosauri ktori udajne zili pred 65 milionmi rokov, tu žili este pred 2000 rokmi ?
Je vcelku zaujimave že opisy velkych plazov sa vyskytovali aj v biblii
Prvým takým často zmieňovaným veršom o dinosauroch je tento:
Myslím, že to nie je možné ... väčšinu dinosaurov zahubil pád mimozemského telesa a tie menšie druhy ktoré toto vymieranie prežili boli vytlačené rozširujúcimi sa cicavcami a nemali šancu prežiť. Ešte tu bolo ďalšie veľké vymieranie v treťohorách, kedy vyhynulo vyše 75% všetkých organizmov. Takže nie, Nie je to možné.
@pragnostick
(Možno opisovali stroje, ktoré v tedy používali naši genetický otcovia - návštevníci z hviezdnej oblohy.)
to si nemyslim.
Tu sa píše že ta vodna potvora jedla travu . Neviem si predstavit že by nejaky stroj jedol travu .
Tu, hľa, pred tebou je vodná potvora, trávu ona žerie ani dobytok. Hľa, to ona v bedrách svoju silu má, jej moc zas vo svaloch brucha spočíva. Sťaby dáky céder svoj chvost napriami, šľachy stehien jej sú uzly akoby. Jak rúry medené sú tiež kosti jej, železné jak tyče údy jej sú ver. Je to prvotina Pána všetkých diel za vládcu je druhom iste stvorená.
@stalingrad1000
Myslím, že je to možné, niektorí dinosaury mohli žiť súčasne s človekom, neexistuje dôkaz, že človek je na Zemi dlhšie, ako 6 000 - 10 000 rokov.
Somarina. Pleistocén by nemali šancu veľké plazy prežiť a už vôbec nie dopad 10km asteoridu, ktorý spôsobil globálnu zmenu klímy a masívne vymieranie druhov.
"Tu, hľa, pred tebou je vodná potvora, trávu ona žerie ani dobytok. Hľa, to ona v bedrách svoju silu má, jej moc zas vo svaloch brucha spočíva. Sťaby dáky céder svoj chvost napriami, šľachy stehien jej sú uzly akoby. Jak rúry medené sú tiež kosti jej, železné jak tyče údy jej sú ver. Je to prvotina Pána všetkých diel za vládcu je druhom iste stvorená."
No celý diplodocus
@puco90
Môj názor ( a nielen môj, ale aj ostatných nezaujatych ľudí ) je taký, že názory obmedzených ateistických fanatikov sa nemôžu brať vážne :happy: :letim:
@sherloch s Dawkinsom by si podali ruky aj mnohí kresťanskí neortodoxní vedci s tým, rozdielom, že neveria na náhodný výber, ale na výber božský. Takže nepochodíš s takýmto argumentom.
@sherloch nemusíš ma buzerovať za gramatiku, gramatiku ovládam celkom v pohode a čiarku som chcel napísať pred "s tým" ušlo mi to a napísal som za tým.
Ja sa nechválim s nijakými vedcami, ale tých kresťanských by som rozlišoval na ortodoxných a neortodoxných (evolucionistov). To však neznamená, že zastávam ich ďaľšie názory, dokonca si myslím, že sa dokážu niekedy pekne zhodiť (Krempaský-Trinity). Teda ich vedecký pohľad považujem za relevantný, ale akonáhle spájajú vedecký pohľad a náboženský pohľad dokopy, výjde z toho pekná hlúposť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
(Možno opisovali stroje, ktoré v tedy používali naši genetický otcovia - návštevníci z hviezdnej oblohy.)
to si nemyslim.
Tu sa píše že ta vodna potvora jedla travu . Neviem si predstavit že by nejaky stroj jedol travu .
Tu, hľa, pred tebou je vodná potvora, trávu ona žerie ani dobytok. Hľa, to ona v bedrách svoju silu má, jej moc zas vo svaloch brucha spočíva. Sťaby dáky céder svoj chvost napriami, šľachy stehien jej sú uzly akoby. Jak rúry medené sú tiež kosti jej, železné jak tyče údy jej sú ver. Je to prvotina Pána všetkých diel za vládcu je druhom iste stvorená.
Jób 40, 15-19
» zaujimavosti.net/priroda/zralok-...
Myslím, že je to možné, niektorí dinosaury mohli žiť súčasne s človekom, neexistuje dôkaz, že človek je na Zemi dlhšie, ako 6 000 - 10 000 rokov.
No celý diplodocus
to bude haluz o par tisic rokov, ked nasi potomkovia najdu Pana prstenov alebo Hobita a vsetkemu uveria
Môj názor ( a nielen môj, ale aj ostatných nezaujatych ľudí ) je taký, že názory obmedzených ateistických fanatikov sa nemôžu brať vážne :happy: :letim:
Renomovany vedec, ktorý neslúži propagande, by sa zasmial tvojmu výroku.
ale aj tak
Nie, myslím vedcov, ktorí nie sú ateistickí fanatici a nebľačia svorne s dawkinsom.
Fúúúha, takými sa teda pochváliš
"s tým, rozdielom"
Tá čiarka sa tam nepíše, v pohode
Ja sa nechválim s nijakými vedcami, ale tých kresťanských by som rozlišoval na ortodoxných a neortodoxných (evolucionistov). To však neznamená, že zastávam ich ďaľšie názory, dokonca si myslím, že sa dokážu niekedy pekne zhodiť (Krempaský-Trinity). Teda ich vedecký pohľad považujem za relevantný, ale akonáhle spájajú vedecký pohľad a náboženský pohľad dokopy, výjde z toho pekná hlúposť.