nechcem tvrdiť že vyššie IQ...skôr iné hodnoty... no raz som bola na diske a nejak ma to neočarilo....ako očúvam všetko nešlo o hudbu ale uplne ako nedá sa to porovnať s koncertmi tá atmosféra proste to všetko čo sa točí okolo teba a niesú to len hormóny...
hlavná vec čo má odrádza,alebo prečo nerád chodím na take bežne diskoteky čo su v mestach/dedinách je,že tam su samí nesympatickí ludia(pekne povedané),a tá zábava mi často príde velmi plytká
@pernik no lebo ludia ktorých poznám a tešia sa na každú zábavu tak väčšina sú taký jednoduchý....ale potom ma napadlo že zaškatulkovať všetkých je nemožné
a ja rada chodím na diskotéky i na zábavy na dedinu kto sa chce zabaviť, vie sa a to si nemusím všímať tie malé soplavé piče, kt. nemajú občas ani 15. Iba keď ich je moc, tak ma to hnevá..
@mm47 a presne ti mi vadia a preto som sa tam 4 roky neukazal a ani na niecom takom uz neukazem.. ako protivahu pouzijem Polemic.. tam sa jednej dievcine stratili kluce a ked som jej ich nasiel dostal som pusu.. alebo som raz na ich koncerte nechtiac potlapkal po pleci cudziu dievcinu a dobre ze ma tym sladkym pohladom na mieste nezjedla..
hentam? potiace sa tangacoidne pipky, suchaju sa jedna o druhu a cakaju na svojho oprcávača.. a kolko konfliktov tam vznika, to ani nehovorim.. navyse hudba na principe tuc tuc, kazdy setlist je iny a pustat hudbu si mozem aj doma vo winampe...
pretože počúvať tuc-tuc vážne nemusím a väčšinou nerada tancujem... teda rada len vtedy, keď mi prepne, nik ma nevidí a tancujem párové tance s rebríkom/nohavicami/plyšovým medveďom a podobne. A to na verejnosti asi nebude vhodné
@mm47 ani agresivne slapky? kamarata tam zacali mlatit ozrate.. a kolko potyciek byva v mestach pred klubmi alebo v kluboch? a tie sanitky nechodili len pre tie 15ky..
skratka preco by som mal tieto zariadenia navstevovat, ked tam nie je nic, co ma pre mna co i len najmensiu hodnotu? hudba? nula bodov.. ludia? neskatulkujem ale to, co vidim, nula bodov.. vsetko, co povazujem za povrchne a nepripustne stretnem na takychto miestach..
Na diskoteke pracujem. Osobne by som na tu kde robim nešiel s priateľkou nikdy ale zas s partiou vpohode mam rad take akčne prostredia
Celkovo mam radšej take uzavrete "zabavy" Cluby, Disco a podobne. Ale aby som tam tancoval to ani nie a ak je dobry DJ tak aj ta hudba ma vie zaujať inač tam väčšinou len debatujeme a podobne
Koncert - Živá hudba energia, hudobné nástroje, "spolupráca" s kapelamy.
Discotéka - DJ ? velký frajer, alé :/, "šlapajúce dievčatka" ktorých z duše nemám rád...aj keď ukrivdím lebo nie všetký sú také..a dalej...princip diskoték v dnešnej dobe je asi taký že...partnery alebo skôr dvojice nemajú kde *ebať...toť vše ..
napríklad preto, že v trnavksých diskokluboch som bola najstaršia už v 17stich.
ďalšia vec je hnusná hudba, ktorá sa tam hrá. a to nehovorím o tých sedlákoch, ktorí tam prídu v šušťakoch, chytia ťa za riť za kozy a myslia si, že s nimi hneď zalezieš na ten hnusný záchod a vyfajčíš mu jeho tri dni neumytý kár.
akože, nech si hovorí kto chce- čo chce, mám prejdené stovky koncertov a hoci sú pankáči prasce, nikdy som tam nevidela tak hnusno obchytávať baby alebo baby, ktoré by sa bili.
a jednou z mojich obľúbených historiek je, ako zavolali môjho vtedajšieho "trochu lepšieho kamaráta" hrať tuto k nám do relaxu. chlapec hrá dosť ortodoxne reggae a ska, ale nepoznal ten podnik, tak išiel.
asi 45krát za ním chodili ľudia že: a toto je ska? kurva, šak POLEMIC zahraj! potom som išla na veko a také malé čiernovlasé tam frflalo na hudbu, ktorú hral. O desať minút bola pri ňom vylezená v klietke aj s dvojitou hruškou a furt sa ho chytala.
potom ma už zavolal za ním a až kým neskončil, musela som pri ňom byť. diskotékoví ľudia nechápu, že DJ nie je jukebox
lebo nemám rada tú hudbu na disco a najmä samých discofilných debilov, ku*vy a úchylákov. koncerty, to je o niečom inom. môžeš sa tam vyskákať, vyblázniť, vyhučať ... pre mňa jednoznačne vyhrávajú koncerty v blízkej budúcnosti sa chystám do NR do Naozzay klubu, tak som ešte nebola
mam rad napr. dnb a aj starsiu elektroniku ale diskoty vobec, nerad tancujem a chodia tam ludia ako vystihla @transplantovana a bit sa tiez velmi nechcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
toť moj názor
Podla mna tu je celkom priatelska atmosfera
..kvak..
...Ale zabaviť sa dá všade Možno že mi nevyhovujú tí ľudia
Ked su spravni ludia
a naopak. Ja zas koncerty nemusím
hentam? potiace sa tangacoidne pipky, suchaju sa jedna o druhu a cakaju na svojho oprcávača.. a kolko konfliktov tam vznika, to ani nehovorim.. navyse hudba na principe tuc tuc, kazdy setlist je iny a pustat hudbu si mozem aj doma vo winampe...
skratka je to povrchne..
Ked ides do normalneho baru od 18 alebo aj od 21 take nieco sa tam nestane.
skratka preco by som mal tieto zariadenia navstevovat, ked tam nie je nic, co ma pre mna co i len najmensiu hodnotu? hudba? nula bodov.. ludia? neskatulkujem ale to, co vidim, nula bodov.. vsetko, co povazujem za povrchne a nepripustne stretnem na takychto miestach..
Neviem kde byvas ale my tu po sebe nestrielame ako to bolo minule v spravach .... Potycky su vsade.
Netvrdim ze mas chodit na disco sak ked niekoho nebavi taka hudba tak tam nepojde , extra nebavi ani mna ale nemam nic proti nej.
Na diskoteke pracujem. Osobne by som na tu kde robim nešiel s priateľkou nikdy ale zas s partiou vpohode mam rad take akčne prostredia
Celkovo mam radšej take uzavrete "zabavy" Cluby, Disco a podobne. Ale aby som tam tancoval to ani nie a ak je dobry DJ tak aj ta hudba ma vie zaujať inač tam väčšinou len debatujeme a podobne
Discotéka - DJ ? velký frajer, alé :/, "šlapajúce dievčatka" ktorých z duše nemám rád...aj keď ukrivdím lebo nie všetký sú také..a dalej...princip diskoték v dnešnej dobe je asi taký že...partnery alebo skôr dvojice nemajú kde *ebať...toť vše ..
ďalšia vec je hnusná hudba, ktorá sa tam hrá. a to nehovorím o tých sedlákoch, ktorí tam prídu v šušťakoch, chytia ťa za riť za kozy a myslia si, že s nimi hneď zalezieš na ten hnusný záchod a vyfajčíš mu jeho tri dni neumytý kár.
akože, nech si hovorí kto chce- čo chce, mám prejdené stovky koncertov a hoci sú pankáči prasce, nikdy som tam nevidela tak hnusno obchytávať baby alebo baby, ktoré by sa bili.
asi 45krát za ním chodili ľudia že: a toto je ska? kurva, šak POLEMIC zahraj! potom som išla na veko a také malé čiernovlasé tam frflalo na hudbu, ktorú hral. O desať minút bola pri ňom vylezená v klietke aj s dvojitou hruškou a furt sa ho chytala.
potom ma už zavolal za ním a až kým neskončil, musela som pri ňom byť. diskotékoví ľudia nechápu, že DJ nie je jukebox